Η αποστολή του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα: Πάλι εκτός ο Ουάρντα

 Η αποστολή του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα: Πάλι εκτός ο Ουάρντα

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Αμρ Ουάρντα, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ, όπως και ο Ελ Καντουρί που συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας. ένα χτύπημα που δέχθηκε στην ποδοκνημική ο Χατσερίντι τον άφησε και αυτόν εκτός από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Η αίσθηση πως το πρόγραμμα των δύσκολων αγώνων ολοκληρώθηκε στη Λευκορωσία βρίσκει κάθετα αντίθετο τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τη φιλοσοφία που έχει περάσει στον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Αυτό με τον ανανεωμένο Απόλλωνα Σμύρνης που έρχεται στην Τούμπα για να αποσπάσει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε να συνεχίσουν να έχουν το απόλυτο στη Super League.

Η μοναδική ομαδική προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ματς έγινε στην Τούμπα κι αφορούσε την τακτική. Η τιμωρία που είχε επιβληθεί στον Αμρ Ουάρντα συνεχίστηκε για ένα ακόμα παιχνίδι. Ο Αιγύπτιος αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και άπαντες πλέον περιμένουν να δουν πότε θα βγει από την καραντίνα στην οποία τον έχει βάλει ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο είχε υποπέσει.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Εβγέν Χατσερίντι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική από χτύπημα που δέχτηκε κάτι τη διάρκεια της προπόνησης. Τόσο ο Μαροκινός, όσο και ο Ουκρανός αποκλείστηκαν από την αποστολή

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι εξής: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιερίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Καρέλης και Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ