Λεβαδειακός: Ιστορικό παιχνίδι για Ζησόπουλο

Λεβαδειακός: Ιστορικό παιχνίδι για Ζησόπουλο

Μπορεί ο Λεβαδειακός να ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ωστόσο ο αγώνας μπορεί να αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση στον Γιώργο Ζησόπουλο

Ο Γιώργος Ζησόπουλος διανύει την τρίτη του θητεία στο Λεβαδειακό, μετά από αυτές της περιόδου 2005-2010 και 2011-2013, έχοντας αγωνιστεί τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος με την ομάδα.

Στο Αγρίνιο σήμερα, ο 34χρονος αμυντικός-μέσος, έπαιξε τον 163ο αγώνα του με την ομάδα της Βοιωτίας στην Α’ εθνική, αριθμός που τον κατατάσσει στην 3η θέση των παικτών του Λεβαδειακού με τις περισσότερες συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς ξεπέρασε τον Μιχάλη Μπλέτσα που σταμάτησε στις 162.

Πλέον, στην εν λόγω λίστα, έχει μπροστά τον Θανάση Μουλόπουλο με 171 και τον Γιάννη Μαρτιναίο με 174. Δεδομένου ότι απομένουν ακόμα 24 αγώνες για την ολοκλήρωση της φετινής Super League, είναι πολύ πιθανό το τέλος της σεζόν 2018-2019 να βρει τον Γιώργο Ζησόπουλο ως τον νούμερο 1 παίκτη σε συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ