Δεληζήσης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα, μονότερμα στο δεύτερο ημίχρονο»

Δεληζήσης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα, μονότερμα στο δεύτερο ημίχρονο»

Στο χαμένο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο... μονότερμα που ο Άρης επέβαλε τον αντίπαλό του στο Β΄ μέρος, στάθηκε ο Γιώργος Δεληζήσης μετά την ήττα από τον Πανιώνιο.

Αδικη χαρακτήρισε την ήττα από τον Πανιώνιο ο Γιώργος Δεληζήσης τονίζοντας ότι στο δεύτερο μέρος ο Αρης έπαιξε… μονότερμα τον αντίπαλό του, αλλά και ότι σπατάλησε το πρώτο.

Ο αρχηγός των κίτρινων τόνισε στην κάμερα της Nova: «Δυστυχώς δεν πήραμε αυτό που περιμέναμε. Ήρθαμε για τη νίκη, αλλά χάσαμε ένα ημίχρονο. Δώσαμε την πρωτοβουλία κινήσεων στον Πανιώνιο, αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί βάσει της εμφάνισής μας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, που ήταν μονότερμα. Τουλάχιστον ένα γκολ θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει. Είναι και θέμα ατυχίας. Η ομάδα έχει δείξει ότι σε όλα τα παιχνίδια σκοράρει. Σήμερα δεν μας ήθελε η μπάλα, η τύχη και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό.

Για τα ντέρμπι που έρχονται μετά τη διακοπή: «Για μας υπάρχει μόνο το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δεν κοιτάμε τα τρία παιχνίδια. Ο Άρης πάντα στοχεύει για τη νίκη. Τίποτα άλλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ