Σιώπης: «Μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία»

Σιώπης: «Μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία»

Ο μέσος του Αρη τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο βελτιώθηκαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα του έδινε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Την πεποίθησή του ότι ο Αρης βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε πάρει την ισοπαλία απέναντι στον Πανιώνιο εξέφρασε ο Μανώλης Σιώπης, μετά την ήττα από τους Κυανέρυθρους με 1-0. Ο έμπειρος μέσος τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκαν και δημιούργησαν ευκαιρίες στα καρέ των γηπεδούχων, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν το πολυπόθητο γκολ, που θα τους έδινε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Ήταν ένα παιχνίδι που δεν μας βγήκε όπως το περιμέναμε. Δεν πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Μας μίλησε ο προπονητής στα αποδυτήρια και δείξαμε άλλο πρόσωπο στο δεύτερο μέρος βγάλαμε πολλές φάσεις, όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ και έτσι φεύγουμε με την ήττα».

Για το τι άλλαξε και ο Αρης βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο: «Μας μίλησε ο προπονητής και μας είπε απλά να κάνουμε κάποια πράγματα τα οποία δεν τα βγάζαμε στο πρώτο, άλλαξε και το σύστημα. Είδατε ότι παίξαμε με τρεις παίκτες πίσω και έτσι δημιουργήσαμε πολλές φάσεις».

Για το αν θεωρεί ότι είναι δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα: «Με βάση την εικόνα μας μπορούσαμε να πάρουμε τη ισοπαλία. Αν και ήρθαμε για τη νίκη γιατί εμείς κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη διακοπή που ακολουθεί: «Για μένα καλύτερα να παίζαμε το άλλο σαββατοκύριακο. Όσο πιο πολύ παίζεις έχεις και ρυθμό. Αυτή τη στιγμή θα έχουμε δύο εβδομάδες να δουλέψουμε, να δούμε τα λάθη μας και να προετοιμαστούμε για τον ΠΑΟΚ, γιατί βλέπουμε μόνο αυτό το παιχνίδι τώρα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ