Ατάκα φωτιά από Μάνεση για Παϊρότζ: «Ο… Τσάκας από την Ταϊλάνδη που όλο φέρνει λεφτά και δεν φέρνει»

Ατάκα φωτιά από Μάνεση για Παϊρότζ: «Ο… Τσάκας από την Ταϊλάνδη που όλο φέρνει λεφτά και δεν φέρνει»

Απίστευτη ατάκα από τον παρουσιαστή του Alpha, Νίκο Μάνεση, που παρομοίασε την επερχόμενη διοικητική και οικονομική εμπλοκή του Παϊρότζ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αυτή του… Βλάσση Τσάκα και του Πρίγκηπα Φεϊζάλ από τη Σαουδική Αραβία.

Ο Νίκος Μάνεσης, κεντρικός παρουσιαστής πρωινής εκπομπής στον Alpha, την ώρα που σχολίαζε σήμερα (6/10) την αθλητική επικαιρότητα κατά την καθιερωμένη ανάγνωση των αθλητικών εφημερίδων, επεφύλασσε μια επική ατάκα για τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Η κουβέντα πήγε στον Παναθηναϊκό και τα τρομερά πιτσιρίκια του, με τον παρουσιαστή να θυμάται εποχές… Γιάτσεκ Γμοχ όταν ο Παναθηναϊκός με νεανική σύνθεση κατέκτησε το πρωτάθλημα. Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και την εμπλοκή του στα διοικητικά της ΠΑΕ και τα χρήματα που καλείται να βάλει στην προγραμματισμένη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Εκεί ο Μάνεσης στη ροή της κουβέντα έκανε την σύνδεση του Παϊρότζ με τον αλησμόνητο… υποψήφιο επενδυτή, Βλάσση Τσάκα και τα εκατομμύρια που θα έβαζε ο Πρίγκηπας Φεϊζάλ και θα γιγάντωνε τους πράσινους, λέγοντας την εξής απίστευτη ατάκα:

«Όπως κάναμε και πλάκα για έναν Τσάκα από την Ταϊλάνδη, πώς τον λένε, ο οποίος φέρνει λεφτά και δεν… φέρνει!»

Δείτε την απίστευτη σκηνή από το 24:00 του βίντεο ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ