Διούδης: «Δεν τα παρατήσαμε, είχαμε υπομονή και δικαιωθήκαμε»

Διούδης: «Δεν τα παρατήσαμε, είχαμε υπομονή και δικαιωθήκαμε»

Ο 25χρονος γκολκίπερ μετά το 1-1 με τον Αστέρα τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα – Τι είπε ο Χρήστος Δώνης.

Στο πείσμα και την επιμονή που έδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Διούδης, μετά το 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο γκολκίπερ του Τριφυλλιού τόνισε ότι οι Πράσινοι δεν τα παράτησαν, είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους, πίεσαν και στο τέλος δικαιώθηκαν, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αποψινό παιχνίδι: «Σίγουρα δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Μας πίεσε αρκετά ο Αστέρας Τρίπολης  στο δεύτερο ημίχρονο. Το πιο σημαντικό ήταν ότι καταφέραμε να μείνουμε στο παιχνίδι και να παλέψουμε μέχρι το τέλος.»

Για την εξέλιξη του παιχνίδι και την ισοφάριση στις καθυστερήσεις: «Πρώτα απ’ όλα δεν παρατήσαμε  το ματς σε καμία στιγμή. Όλοι μας το πιστεύαμε ότι μπορούμε και λέγαμε συνέχεια μεταξύ μας ότι πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας.  Είχαμε υπομονή, ανεβάσαμε την απόδοση μας αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε αρκετές φάσεις. Στο τέλος βέβαια πετύχαμε το γκολ και έτσι δικαιωθήκαμε»

Για το αν επηρεάστηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού από την παρουσία του κόσμου: «Τα παιδιά είναι μικρά σε ηλικία και ήταν απόλυτα λογικό να επηρεαστούν από την παρουσία του κόσμου. Όλη την εβδομάδα ανυπομονούσαμε για τη σημερινή αναμέτρηση. Ίσως μας «άγχωσε» η παρουσία του κόσμου, μιας και θέλαμε να κάνουμε το καλύτερο γι΄ αυτούς»

Για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα: «Στα πρώτα παιχνίδια είχαμε την κυριαρχία και παίρναμε τη νίκης. Στο ματς με τον ΠΑΣ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά καταφέραμε να το γυρίσουμε. Σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλοί αλλά καταφέραμε με την επιμονή μας να πάρουμε τον βαθμό»

Για αν οι «μεγαλύτεροι» έχουν… ευθύνη απέναντι στους μικρότερους: «Είναι ευθύνη για μας τους μεγάλους να καθοδηγούμε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι σε μικρότερη ηλικία. Προσπαθούμε και εμείς οι μεγάλοι να «βγάλουμε» προσωπικότητα στο γήπεδο. Είναι σημαντικό ότι τα παιδιά είναι αρκετά πειθαρχημένα και αυτό βοηθάει πολύ.»

Για το γκολ του Αστέρα και τις αποκρούσεις: «Δεν είχα καλή ορατότητα, τελευταία στιγμή είδα την μπάλα, είμαι τυχερός που διώχνω το πρώτο σουτ. Από εκεί και πέρα, ήταν μια φάση που νομίζαμε πως υπήρχε οφσάιντ, τελικά ο Χατζηγιοβάνης τον κάλυπτε και δεχτήκαμε αυτό το γκολ».

Δώνης: «Κάναμε κακό ματς, αλλά πήραμε τον βαθμό»

Δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε και ο Χρήστος Δώνης, με τον άσο του Τριφυλλιού να τονίζει ότι οι Πράσινοι δεν έκαναν καλό παιχνίδι, αλλά παρόλα αυτά κατάφεραν να πάρουν το βαθμό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε δύσκολη έδρα. Όποια ομάδα έρχεται στην Τρίπολη βρίσκει απέναντί της μια πολύ καλή ομάδα, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Εμείς δεν μπήκαμε καλά ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο ημίχρονο ισορροπήσαμε μετά το πρώτο 20λεπτο. Στο δεύτερο όμως, μπήκαμε πάλι νωθρά και φάγαμε το γκολ. Είναι λογικό να κάνουμε και ένα κακό ματς, αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν χάσαμε. Είχαμε κάποια προβλήματα, που δεν καταφέραμε να τα λύσουμε. Το σημαντικό όμως, είναι ο βαθμός».

Για τον αδερφό του, Τάσο, που βρέθηκε στην Τρίπολη και παρακολούθησε από κοντά το ματς: «ήρθε να με δει επειδή έχει έναν τραυματισμό στον δικέφαλο».

Για τον κόσμο και το μέλλον: «Να ευχαριστήσω όλους του οπαδούς που ήρθαν. Να ξεχάσουμε ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα και να συγκεντρωθούμε στα επόμενα ματς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ