ΠΑΟΚτσήδικη συγκίνηση στα Τέμπη (pics)

ΠΑΟΚτσήδικη συγκίνηση στα Τέμπη (pics)

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ τίμησε τη μνήμη των έξι αδικοχαμένων οπαδών της ομάδας που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη στις 4/10/1999.

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στα Τέμπη, το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στις 4/10/1999 επιστρέφοντας από εκδρομή στο ΟΑΚΑ για ντέρμπι του Δικέφαλου με τον Παναθηναϊκό.

Οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης, Δημήτριος Ανδρεαδάκης, Χριστίνα Τζιόβα, Αναστάσιος Θέμελης, Γεώργιος Γκανάτσιος και Κυριάκος Λαζαρίδης άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο για να είναι στο πλευρό του αγαπημένου τους ΠΑΟΚ και η οικογένεια του Δικέφαλου δε θα τους ξεχάσει ποτέ…

Όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ (ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΤΑΠ, ΑΣ) κατέθεσαν στεφάνια, όπως και πολλοί σύνδεσμοι, ο Ιβάν Σαββίδης, ο Θοδωρής Ζαγοράκης αλλά και διάφοροι μεμονωμένοι φίλοι του Δικέφαλου.

Στο φετινό ετήσιο μνημόσυνο παρών ήταν και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έφτασε με ελικόπτερο στην περιοχή των Τεμπών, ενώ από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ παρόντες ήταν ακόμη ο Μάκης Γκαγκάτσης και από παίκτες ο Μαλεζάς και ο Κίτσιου.

Παρότι έχουν περάσει 19 χρόνια από την αποφράδα ημέρα που έφυγαν από τη ζωή οι έξι φίλοι του ΠΑΟΚ, η συγκίνηση παραμένει αμείωτη.

Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε στο μνημείο που έχει στηθεί για να τιμάται η μνήμη των έξι «αετόπουλων» και το σύνθημα «Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε», δονούσε την συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Μεταξύ άλλων, στα Τέμπη βρέθηκαν οι Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Άλκης Ησαϊάδης, ο Χρήστο Τερζανίδης (από τους παλαίμαχους), ο Άρης Καρακούσης και ο Σταύρος Καλαφάτης.

Παρών ήταν και γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ, ο Γιαννάκης (οποίος βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι αλλά ακολουθεί τον Δικέφαλο όπου μπορεί) μαζί με τον πατέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ