Η δοκιμή του Μαρτίνς και οι 3 «υποψήφιοι»

Η δοκιμή του Μαρτίνς και οι 3 «υποψήφιοι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δοκιμή στο Ρέντη, έδειξε ποιους προορίζει για βασικούς στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ, αλλά έβαλε και αστερίσκο για Γκιγιέρμε, Νάτχο, Μιράντα. To10.gr έχει το ρεπορτάζ...

Τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του. Το γνωρίζει. Όπως γνωρίζει ότι η δουλειά του προπονητή του Ολυμπιακού, είναι πιο δύσκολη από κάθε άλλη στην Ελλάδα. Παρά ταύτα, ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να διαχειρίζεται σωστά την πίεση για αποτελέσματα και νίκες. Και προετοιμάζει την ομάδα του για το «διπλό» στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ. Με το πλάνο του να έχει ήδη «αποκαλυφθεί» από την τελευταία προπόνηση. Αλλά με τρεις ποδοσφαιριστές να διεκδικούν επί ίσοις όροις θέση στο αρχικό σχήμα. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Ο Ολυμπιακός είναι 100% έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Με το μυαλό όλων στον Πειραιά να είναι στη νίκη. Μια νίκη, που επιθυμία όλων είναι να έρθει και με ακόμη μία καλή, πειστική απόδοση. Με τον Μαρτίνς να μην κρύβει ότι το βασικό σχέδιο που έχει στο μυαλό του, περιλαμβάνει (κατά κύριο λόγο) τους 11 ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ένα ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός κυριάρχησε και ικανοποίησε στον απόλυτο βαθμό τον προπονητή του, παρά την ήττα.

Ο Μαρτίνς, λοιπόν, δοκίμασε στην τακτική μία 11άδα αποτελούμενη από τον Γιαννιώτη στο τέρμα, τους Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς και Τσιμίκα στο κέντρο της άμυνας, τους Μπουχαλάκη, Καμαρά στις θέσεις των χαφ και τους Λάζαρο, Ποντένσε και Φορτούνη πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αχμέντ Χασάν. Μάλιστα, όπως έκανε και με τον ΠΑΟΚ και με τη Μίλαν, έδειξε και εναλλακτικούς σχηματισμούς, πέρα από το 4-2-3-1, δουλεύοντας και πάνω στο 4-3-3, αλλά και στο 4-1-4-1.

Εντούτοις, σε δεύτερη φάση, ο Μαρτίνς έκανε τρεις προσθαφαιρέσεις στην 11άδα του Ολυμπιακού. Με τους Γκιγιέρμε, Νάτχο και Μιράντα, να παίρνουν τις θέσεις των Μπουχαλάκη, Καμαρά και Μεριά στην τακτική. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σκέφτεται να βάλει και τους τρεις στο «κόλπο» της αρχικής σύνθεσης, ωστόσο, τίποτε δεν αποκλείεται. Καθώς και το δίδυμο του Βραζιλιάνου κόφτη με τον Ισραηλινό ήταν εξαιρετικό στο Μιλάνο, αλλά και ο Μιράντα έδειξε τα πήγε πολύ καλά.

Η κατάσταση δεν ξεκαθάρισε ούτε στη σημερινή πρωινή προπόνηση, όπου ο Μαρτίνς δούλεψε πάνω στις στημένες φάσεις, προετοιμάζοντας διάφορες… εκπλήξεις για την Ενωση. Ετσι, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν λίγο πριν τις 18:00, καθώς τότε είναι προγραμματισμένη η τελευταία ομιλία του Μαρτίνς στο Ρέντη, αλλά και το βίντεο για την ΑΕΚ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ