Λαμία – ΟΦΗ 1-1

Λαμία – ΟΦΗ 1-1

Η ομάδα του Ηρακλείου πήρε τον βαθμό στο εκτός έδρας ματς με την Λαμία (1-1). Προηγήθηκαν οι Κρητικοί με τον Νέιρα αλλά η καλύτερη Λαμία ισοφάρισε με πέναλτι του Μπαράλες στο 80’.

Η Λαμία υποδέχθηκε τον ΟΦΗ με τις δύο ομάδες ν΄ αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά τελικά καμιά από τις δύο δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της. Το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 και οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι που επιστρέφουν στην Κρήτη με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα δεν είχε να προσφέρει πολλές συγκινήσεις, με την Λαμία πάντως να έχει τον πρώτο λόγο. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, ειδικά στα πρώτα 25 λεπτά και προσπάθησαν να πιέσουν την ομάδα του Ηρακλείου. Είχαν δυο καλές στιγμές αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ βρήκε καλύτερα πατήματα μετά το 25’ και είχε μια ευκαιρία για να σκοράρει με τον Αραβίδη. Ωστόσο η ουσία είναι πως τα πρώτα 45 λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι ιδιαίτερο και οι δυο ομάδες έμειναν στο μηδέν.

Νέιρα και 0-1

Η Λαμία θέλησε να μπει με καλό τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο και είχε δύο καλές στιγμές, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Αντίθετα η ομάδα του Ηρακλείου κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Νέιρα στο 62’. Ο Πλατέλας έκανε την σέντρα στην περιοχή, ο Νέιρα σούταρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, σε μια φάση που ο γκολκίπερ της Λαμίας, Σαράνοφ θα μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση.

Ισοφάριση της Λαμίας με Μπαράλες

Οι γηποδούχοι βρέθηκαν σε δύσκολη θέση μετά το γκολ του Νέιρα αλλά πίεσαν ψάχνοντας την ισοφάριση και κατάφεραν να πετύχουν το 1-1, χάρη σε πέναλτι του Μπαράλες δέκα λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης. Ο Κοροβέσης ανέτρεψε τον Μαστούρ μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η Λαμία πίεσε πολύ τον ΟΦΗ στο τελευταίο δεκάλεπτο και οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ.

Το «κλειδί»: Η επιμονή των παικτών της Λαμίας που μετά το γκολ του ΟΦΗ πίεσαν τον αντίπαλο τους για να πετύχουν την ισοφάριση.

Το 10άρι: Ο Μαστούρ πέρασε στο ματς σαν αλλαγή και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του. Ήταν άλλωστε και ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι για την Λαμία.

Στον πάγκο: Ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Σαράνοφ έχει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε από τον Νέιρα.

Γιατί κόουτς: Η Λαμία είχε τον έλεγχο αλλά δεν μπόρεσε να βρει το εύκολο γκολ, καθώς έλειψαν από τους γηπεδούχους οι καλές τελικές προσπάθειες.

Λαμία – ΟΦΗ 1-1

Γκολ: 80’ Μπαράλες (πεν.) – 62’ Νέιρα

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Βάντερσον, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (55’ Καραμάνος), Επστάιν, Μπερτόλιο (70’ Μαστούρ), Μπαράλες.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος (83’ Δεληγιαννίδης), Νάστος, Ποτουρίδης, Βουό, Πλατέλλας, Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο, Νέιρα (72’ Παπαστεριανός), Αραβίδης(60’ Ντίνας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ