ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος κέρδισε και τον Απόλλωνα (2-0) φτάνοντας στις 6Χ6 νίκες στο πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ στο ρελαντί και χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα κέρδισε με 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα και φτάνοντας τις 6Χ6 νίκες στο πρωτάθλημα παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Δικέφαλος σκόραρε σε δύο στημένες φάσεις (κόρνερ) μετά από εκτελέσεις (ασίστ) του Πέλκα, με σκόρερ τους Μαουρίσιο και Κρέσπο, κλείνοντας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα ματς πριν τη διακοπή που ακολουθεί.

Πασχαλάκης: Είχε ένα αρκετά εύκολο βράδυ, χωρίς να πιεστεί. Τις 1-2 φορές που χρειάστηκε ήταν σε καίρια θέση και είχε σωστές επεμβάσεις.

Μάτος: Καλό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο, χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει ταχύτητα. Είναι σταθερός και δίνει λύσεις τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, όταν βγαίνει μπροστά.

Βιεϊρίνια: Για ακόμη ένα φετινό ματς ήταν μέτριος και δεν έπαιξε στο επίπεδο που πραγματικά μπορεί. Μετά τη διακοπή ο ΠΑΟΚ περιμένει τον αρχηγό του πιο φρέσκο.

Βαρέλα: Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στους επιθετικούς του Απόλλωνα και πρόσθεσε ένα ακόμη καλό παιχνίδι στο ενεργητικό του, χωρίς να χρειαστεί να επέμβει πολλές φορές.

Κρέσπο: Φέτος βρίσκεται σταθερά μεταξύ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ. Με σωστές τοποθετήσεις και καλύψεις, δεν επέτρεψε τους αντιπάλους να γίνουν απειλητικοί. Στο τέλος έβαλε και ένα γκολ με καραμπόλα.

Μαουρίσιο: Πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ μετά από εξαιρετική κομπίνα σε κόρνερ. Έκανε καλό παιχνίδι, ελέγχοντας τον ρυθμό και μοιράζοντας καλά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Σάκχοφ: Δεν ήταν κακός, χωρίς όμως να κάνει και κάποιο μεγάλο παιχνίδι. Τα δύο προηγούμενα χρόνια στην ομάδα άρχισε να παίζει καλύτερα μετά τον Νοέμβριο και ίσως και φέτος γίνει κάτι ανάλογο.

Ζαμπά: Δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακός και αποτελεσματικός όπως στη Λευκορωσία, καθώς του έλειψαν τα σωστά τελειώματα. Είχε καλές προσπάθειες, αλλά ήταν ημιτελείς.

Μπίσεσβαρ: Δε φάνηκε τόσο σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια. Δεν του βγήκαν οι εμπνεύσεις και δεν τελείωσε σωστά κάποιες φάσεις. Όλοι ξέρουμε όμως ότι είναι παρών εκεί που τον χρειάζεται η ομάδα.

Πέλκας: Έβγαλε την ασίστ στην κομπίνα του κόρνερ στον Μαουρίσιο. Μετά έβγαλε στο τέλος την ασίστ και στο γκολ του Κρέσπο. Και πάλι όμως δεν έπιασε την πραγματική απόδοση που μπορεί, καθώς ο ΠΑΟΚ περιμένει περισσότερα από αυτόν.

Πρίγιοβιτς: Ήταν ένα από ματς που φάνηκε ελάχιστα, καθώς δεν έφτασε η μπάλα σωστά σε αυτόν. Δεν ήταν σε καλή μέρα και έγινε αλλαγή στο 80’.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Καρέλης: Μπήκε στο 72’ στη θέση του Λέο Ζαμπά. Δε φάνηκε στο χρόνο που έπαιξε. Παραμένει εκτός κλίματος.

Ακπόμ: Μπήκε στο 80’ στη θέση του Πρίγιοβιτς. Είχε όρεξη, αλλά έπαιξε λίγο για να δείξει πράγματα.

Λημνιός: Μπήκε στο 87’ στη θέση του Μπίσεσβαρ και έπαιξε πολύ λίγο για να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ