Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Ο Ευθύμης Κουλούρης έγινε ξανά ο ήρωας του Ατρόμητου, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη (1-0) και φτάνοντας τα τέσσερα προσωπικά τέρματα στη φετινή Superleague.

Ο Ευθύμης Κουλούρης μετατρέπεται σταδιακά σε ήρωα για την ομάδα του Ατρόμητου, γεγονός ασυνήθιστο για το σύνολο του Νταμίρ Κάναντι, ακριβώς επειδή στην εκπληκτική πορεία της περασμένης σεζόν ήταν πάνω απ’ όλα καλό σύνολο και εν συνεχεία στηριζόταν σε μονάδες, με πιο ενδεικτικό παράδειγμα τον Άμρ Ουάρντα.

Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με κεφαλιά στο 38ο λεπτό. Χάρισε στην ομάδα του τη νίκη (1-0) και έφτασε τα τέσσερα προσωπικά τέρματα στη φετινή Superleague, άρα και την κορυφή της σχετικής λίστας, μαζί με τον φορ του Παναιτωλικού, Βλαντ Μοράρ.

Κατά συνέπεια οι Περιστεριώτες έφτασαν στην πέμπτη νίκη τους σε έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και πλέον φιγουράρουν στην κορυφή της κατάταξης μαζί με τον ΠΑΟΚ, ευρισκόμενοι στους 16 βαθμούς.

Ο Γιάννης Πετράκης παρουσίασε μια ομάδα που έδειξε προετοιμασμένη ως προς αυτό που θα συναντούσε στο Περιστέρι. Έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους, οι οποίοι παρότι είχαν περισσότερες τελικές προσπάθειες, δεν είχαν εξίσου καθαρές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Γι’ αυτό και το γκολ του 22χρονου φορ ήταν καθοριστικό.

Εν συνεχεία η εικόνα του ματς άλλαξε. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν σημαντικά την απόδοσή τους, όμως δεν κατάφεραν να βρουν ένα δεύτερο τέρμα που θα σφράγιζε τη νίκη. Δεν το πλήρωσαν, αλλά αυτή η δυστοκία είναι αναμφίβολα κάτι που πρέπει να τους απασχολήσει το προσεχές διάστημα.

Το «κλειδί»: Η σαφώς καλύτερη φυσική κατάσταση των παικτών του Ατρόμητου, οι οποίοι ανέβηκαν σημαντικά στο δεύτερο ημίχρονο και παράλληλα είδαν τους Γιαννιώτες να πέφτουν. Δεν συνδύασαν το γεγονός αυτό με γκολ, ωστόσο κράτησαν τον ΠΑΣ «δεμένο» στα καρέ του.

Το10άρι: Ο Κουλούρης ήταν ο μόνος παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα που επωφελήθηκε από την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, αν και δεν εκτέλεσε από «καθαρή» θέση. Δικαιωματικά παίρνει τον ρόλο του MVP και εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι.

Στον πάγκο: Ο Στέφανος Αθανασιάδης εξακολουθεί να μένει μακριά από τον καλό εαυτό του. Σήμερα αγωνίστηκε ένα μισάωρο με τη φανέλα του ΠΑΣ, δίχως να φανεί έστω λίγο απειλητικός.

Γιατί κόουτς: Ο Γιάννης Πετράκης έπιασε εξαπίνης τον Νταμίρ Κάναντι στο πρώτο μέρος, όσο οι δύο ομάδες είχαν την ίδια διάθεση και τα ίδια τρεξίματα. Ο Ατρόμητος κέρδισε, αλλά ο Αυστριακός πιάστηκε αδιάβαστος στο ξεκίνημα του ματς.

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Γκολ: 38′ Κουλούρης

Κίτρινες κάρτες: 66′ Κουλούρης, 80′ Μούγιακιτς / 31′ Μυστακίδης, 25′ Βιδάλ, 38′ Βελλίδης, 60′ Τζημόπουλος, 66′ Σκόνδρας, 79′ Νικολιάς

Αποβολές:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης (72′ Κιβρακίδης), Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Ουγκράι (64′ Ούμπιδες), Μπρούνο, Μούγιακιτς (85′ Κωτσόπουλος), Κουλούρης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Λίλα (46′ Φάμπρι), Μυστακίδης (59′ Αθανασιάδης), Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Βιντάλ, Ξύδας (64′ Κρίζμαν), Κακουμπά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ