Ακπόμ: «Έχουμε το βάθος και την ποιότητα να αλλάξουμε την ομάδα και να κερδίζουμε τα παιχνίδια»

Ακπόμ: «Έχουμε το βάθος και την ποιότητα να αλλάξουμε την ομάδα και να κερδίζουμε τα παιχνίδια»

Στο βεβαρυμένο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Τσούμπα Ακπόμ τονίζοντας ότι το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα ήταν η απόδειξη ότι ο Δικέφαλος έχει το βάθος και την ποιότητα να αλλάζει ομάδα και να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα.

Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα Σμύρνης (2-0), ο Τσούμπα Ακπόμ, σχολίασε την αναμέτρηση με αντίπαλο την Ελαφρά Ταξιαρχία τονίζοντας ότι οι Ασπρόμαυροι έχουν το βάθος και την ποιότητα να αλλάζουν την ομάδα και να κερδίζουν τα παιχνίδια παρά το δύσκολο πρόγραμμα και τα συνεχόμενα ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παίκτης του Δικεφάλου στη κάμερα της NOVA:

Για την σημερινή αναμέτρηση: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο αντίπαλος παρότι δεν άρχισε καλά στην αναμέτρηση μας δυσκόλεψε, μας είχε πει και ο κόουτς να είμαστε προετοιμασμένοι γιατί είχαν νέο προπονητή και θα ερχόντουσαν με διαφορετική τακτική. Ξέρουμε ότι το να αγωνίζεσαι κάθε τρεις ημέρες δεν είναι εύκολο, όλο οι παίκτες δηλαδή να είναι στο 100%, ωστόσο αποδείξαμε ότι έχουμε το βάθος και την ποιότητα για να αλλάξουμε την ομάδα και να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Για τον απολογισμό του ΠΑΟΚ μετά από αυτή την δύσκολη σειρά των αγώνων: «Ξεκινήσαμε καλά την σεζόν, υπάρχει το ρητό που λέει όταν αρχίζεις καλά πρέπει να τελειώνεις καλά, ξεκινήσαμε θετικά και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό…».

Ερωτηθείς για το σημερινό μνημόσυνο στα Τέμπη για τα έξι αδικοχαμένα παιδιά του ΠΑΟΚ: «Ήταν μια έντονα συναισθηματική ημέρα για μένα, την ομάδα, τον κόσμο και ήταν ένα επιπλέον κίνητρο να πάρουμε τη νίκη αυτή γι’αυτά τα παιδιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ