ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Φορτούνης, μεγάλο ματς και από τον Καμαρά.

Ο Κώστας Φορτούνης και ο Καμαρά ήταν οι κορυφαίοι παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς, μοιραίος ο Φετφατζίδης στο φινάλε.

Γιαννιώτης: Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε καλό ματς και είχε τρεις καλές επεμβάσεις. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι στην κεφαλιά του Μπακασέτα.

Ελαμπντελαουί: Ο Νορβηγός μπακ δεν βοήθησε τόσο πολύ επιθετικά όσο σε άλλα παιχνίδια, αλλά δεν είχε προβλήματα στα αμυντικά του καθήκοντα.

Μεριά: Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Σταθερός και γρήγορος στις επεμβάσεις του, κέρδισε όλες τις μονομαχίες με τον Λιβάγια.

Βούκοβιτς: Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός έκανε λάθη και δεν έδειξε να βρίσκεται σε καλή βραδιά.

Τσιμίκας: Ο αριστερός μπακ των ερυθρόλευκων έδωσε πολλές μάχες. Άλλες τις κέρδισε και άλλες όχι.

Γκιγιέρμε: Δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά από τον Μπακασέτα στην φάση της ισοφάρισης της ΑΕΚ, αλλά σε όλο το ματς έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Βοήθησε πολύ τους ερυθρόλευκους και κατέθεσε την ποιότητα του.

Καμαρά: Εξαιρετικό ματς από τον Καμαρά. Ο νεαρός μέσος των ερυθρόλευκων έκανε σπουδαία δουλειά και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού.

Φορτούνης: Ηγετική εμφάνιση και γκολάρα από τον διεθνή άσο. Είχε και την εξαιρετική πάσα στον Χασάν στο πρώτο ημίχρονο με τον Αιγύπτιο να σουτάρει στο δοκάρι. Ήταν μαζί με τον Καμαρά οι δύο κορυφαίοι του Ολυμπιακού στο ματς.

Ποντένσε: Ανέβηκε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο και προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της Ένωσης. Έκανε και την εντυπωσιακή κούρσα στο 94’, στην μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Φετφατζίδης.

Χριστοδουλόπουλος: Δεν έκανε καλό ματς ο διεθνής εξτρέμ του Ολυμπιακού και σωστά αντικαταστάθηκε.

Χασάν: Είχε δύο μεγάλες φάσεις για να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε. Ειδικά στην φάση του πρώτου ημιχρόνου θα έπρεπε να έχει τελειώσει την φάση.

Φετφατζίδης: Έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό στο 94’. Ο διεθνής εξτρέμ είχε την δυνατότητα να τελειώσει την φάση με ένα καλό πλασέ όταν βρέθηκε απέναντι στον Μπάρκα, αλλά σούταρε πολύ άουτ.

Γκερέρο: Έκανε αισθητή την παρουσία του και είχε την καλή πάσα στον Φετφατζίδη στο 94’.

Τουρέ: Έπαιξε για δεκατέσσερα λεπτά και είχε δύο καλές ενέργειες στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ