Κάναντι: «Αξίζαμε τη νίκη, στόχος μας η έξοδος στην Ευρώπη»

Κάναντι: «Αξίζαμε τη νίκη, στόχος μας η έξοδος στην Ευρώπη»

Ο Αυστριακός προπονητής τόνισε ότι ο Ατρόμητος έπαιξε πολύ καλά και κέρδισε δίκαια τον ΠΑΣ Γιάννινα και έθεσε ως μεγάλο στόχο της ομάδας την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Ατρόμητος με γκολ του Ευθύμη Κουλούρη επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να έχουν από 16 βαθμούς. Η νίκη και η εμφάνιση της ομάδας των Δυτικών Προαστίων ικανοποίησε απόλυτα τον Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι ο Ατρόμητος τα πήγε πολύ καλά και άξιζε τη νίκη. Παράλληλα, ο Αυστριακός, τόνισε ότι στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη, αλλά όπως τόνισε χαρακτηριστικά, το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: 

«Το αποτέλεσμα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, έπρεπε να κερδίσουμε τον ΠΑΣ, κάτι που δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Επειδή είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Αλλά, νομίζω ότι από το 25΄και μετά τα πήγαμε πολύ καλά και δίκαια ήρθε το γκολ μας. Νομίζω ότι στο δεύτερο μέρος δίκαια πήραμε τη νίκη, θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει το παιχνίδι και 2-0».

Για το πέναλτι που ζητάει ο ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν ξέρω εάν ήταν ή όχι, αλλά δεν θυμάμαι και τη φάση. Ο διαιτητής είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης και εμείς ήμασταν τυχεροί. Και για εμάς ήταν πέναλτι δύο εβδομάδες πριν που δεν δόθηκε. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Για την αντιμετώπιση του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο: «Όπως είπαμε κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ δεν κέρδισε κανένα κόρνερ. Με τρεις στο κέντρο και δύο επιθετικούς μπροστά κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι».

Για τον στόχο του Ατρομήτου: «Ο Ατρόμητος έχει στόχο την Ευρώπη. Νομίζω ότι ακόμη είμαστε στην αρχή της σεζόν. Έχουμε ακόμη να παίξουμε με Αστέρα Τρίπολη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό… Είμαστε πολύ καλά τοποθετημένοι στον βαθμολογικό πίνακα. Και σήμερα ήταν ένα παιχνίδι από αυτά που πρέπει να κερδίζουμε και αυτό είναι δύσκολο. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και για την υπομονή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ