Πετράκης: «Μας έλειψε το καθαρό μυαλό»

Πετράκης: «Μας έλειψε το καθαρό μυαλό»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ήττα από τον Ατρόμητο (1-0), τόνισε ότι οι παίκτες του κυριεύθηκαν από το άγχος και την πίεση και δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί.

Στην αμυντική λειτουργία του Ατρομήτου, αλλά και στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης, μετά την ήττα των Ηπειρωτών στο Περιστέρι με 1-0. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες του κυριεύθηκαν από το άγχος και την πίεση και δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε μια πολύ καλή προσέγγιση στην αρχή του ματς. Και στο κομμάτι το αμυντικό και στο επιθετικό, ο Ατρόμητος δεν έγινε απειλητικός, είχαμε στο ίδιο διάστημα μια καλή παρουσία, ήμασταν καλοί επιθετικά και αμυντικά μέχρι την ώρα που δεχθήκαμε το γκολ. Δημιουργήσαμε και τις προϋποθέσεις, για φάσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γκολ που δεχθήκαμε, τη στιγμή που το δεχθήκαμε. Ήταν πολύ δύσκολη υπόθεση για εμάς η ισοφάριση και όσο περνούσε η ώρα, μπορούμε να πούμε ότι γινόταν και πιο δύσκολη, γιατί παίζαμε στο δυνατό σημείο του Ατρόμητου. Ενώ είχαμε την περισσότερη μπάλα στα πόδια μας, δεν φανήκαμε απειλητικοί, κάτι που το έχουμε σαν ομάδα και πρέπει να το δουλέψουμε περισσότερο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, θα μπορούσαμε περισσότερα, κρατάμε τα καλά και θα δουλέψουμε τα αρνητικά».

Για το πέναλτι που ζητάει ο ΠΑΣ Γιάννινα: «Αφήνω το σχόλιο να το κάνετε εσείς. Εσείς είστε που βλέπετε σε βίντεο τις φάσεις, εσείς τις σχολιάζετε. Ξέρετε ότι δεν μιλάω για διαιτησία».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός στο δεύτερο ημίχρονο: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, γιατί ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με πολύ καλό αμυντικό προσανατολισμό. Υπήρχε το άγχος και η πίεση στους παίκτες μου και έλειψε το καθαρό μυαλό στις τελικές επιλογές. Η τελική απόφαση δεν ήταν αυτή που έπρεπε».

Για τη συνέχεια και τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν: «Ποτέ δεν ασχολούμαστε με το πρόγραμμα, παρόλο που αρχή είχαμε στην αρχή πέντε στα έξι εκτός έδρας και με καλές ομάδες. Πάντα υπάρχει βαθμός δυσκολίας σε όλα τα παιχνίδια. Είμαστε καλή ομάδα, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και αυτό που πρέπει να το δείξουμε με τον Παναιτωλικό. Το εάν είναι εύκολο το πρόγραμμα το καθορίζει η δικιά μας δουλειά και στάση».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ