Γιακουμάκης: «Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, μην χάσεις…»

Γιακουμάκης: «Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, μην χάσεις…»

Το πάθος και τον βαθμό της ισοπαλίας κρατάει από το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό (1-1) ο Γιακουμάκης.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, Γιώργος Γιακουμάκης, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι στάθηκε στο πάθος και τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα παιχνίδι που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τα όρια είχαν στενέψει. Ενώ αναφέρθηκε και στα συνεχόμενα παιχνίδια και την κόπωση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός της Ένωσης στην κάμερα της NOVA:

«Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι είχαν στενέψει τα όρια. Βάλαμε ένα γκολ στο 90’, καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό. Ειχαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 1-2. Ευτυχώς δεν έγινε. Δείξαμε πως οποιαδήποτε ομάδα θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να μας κερδίσει. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε, βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Το καταφέραμε. Κρατάμε το πάθος που βγάλαμε και τον βαθμό».

Πόσο σημαντικός είναι ο βαθμός;
«Όταν δεν μπορείς να κερδίσει μη χάσεις, λένε και αυτό είναι σοφό για το αποψινό παιχνίδι. Αν χάναμε θα βρισκόμασταν να κυνηγάμε και Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ψυχολογικά θα ήταν δύσκολο. Τώρα είμαστε κοντά και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για τη συνέχεια και τους τραυματισμούς;
«Αρχίζει και υπάρχει μία κόπωση στην ομάδα. Υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών κι αυτό οφείλεται στην κούραση. Σίγουρα είναι δύσκολο. Η διακοπή θα μας κάνει καλό. Θα επανέλθουν κάποια παιδιά και ξεκουραστούν κάποια άλλα».

Για το τι του είπε ο Ουζουνίδης μπαίνοντας στο παιχνίδι;
«Σίγουρα δεν είναι το στυλ μας αυτό με τις σέντρες. Ευτυχώς το καταφέραμε με μία σέντρα και ισοφαρίσαμε το παιχνίδι. Πολλές φορές μπορείς να μη σου βγει το παιχνίδι σου. Πρέπει να βρίσκεις κι άλλους τρόπους».

Για το τι τους είπε ο Ουζουνίδης;
«Δεν μπορώ να πω πως είμαστε χαρούμενοι με την ισοπαλία. Ο κόουτς στάθηκε στην τελευταία φάση με τον Ολυμπιακό. Δεν γίνεται να το κάνουμε αυτό. Σηκώνουμε το κεφάλι και προχωράμε».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ κυνηγάει το σκορ σε ένα ακόμα ματς;
«Αυτό είναι καθαρά συγκυρίες. Όταν δημιουργείς ευκαιρίες και δεν μπορείς να σκοράρεις είναι συγκυρίες. Όταν έρθει το γκολ θα έρθει η ρέντα. Το καλό για εμάς είναι ότι προσπαθούμε με στρωτό ποδόσφαιρο να δημιουργήσουμε, αν εξαιρέσουμε το αποψινό παιχνίδι που χάσαμε λίγο μετά το 0-1 τον τρόπο που παίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ