«Ο Μίλιτς φεύγει τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό»

«Ο Μίλιτς φεύγει τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό»

Ο Χρβόγε Μίλιτς έχει μόλις 267 αγωνιστικά λεπτά φέτος, είναι ξανά τραυματίας και σύμφωνα με τους Κροάτες, τον Ιανουάριο θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του!

Ο απολογισμός της παρουσίας του Χρβόγε Μίλιτς στη «ζωή» του Ολυμπιακού είναι αποστομωτικός και δεν χωρά πολλές ερμηνείες και εξηγήσεις: Δύο παιχνίδια Πρωταθλήματος, δύο Κυπέλλου, 267 αγωνιστικά λεπτά, 3 κίτρινες κάρτες, 1 κόκκινη. Ετερον ουδέν. Και όλα αυτά ενώ από τις 23 Ιουλίου, όταν και ανακοινώθηκε η απόκτησή του, ο Ολυμπιακός έχει δώσει ήδη 22 επίσημα παιχνίδια.

Ο Κροάτης αριστερός μπακ δεν θα δώσει το παρών ούτε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα, καθώς συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι. Μία κατάσταση που διαιωνίζεται και έχει προκαλέσει μεγάλες απορίες για το κατά πόσο ο παίκτης που αγοράστηκε με 1,5 εκατ. ευρώ από τη Φιορεντίνα, μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τον Ολυμπιακό… κάποια στιγμή.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, πάντως, ο Μίλιτς δύσκολα θα παραμείνει στον Πειραιά μετά τον Ιανουάριο. Μάλιστα, όπως σημειώνεται από κροατικά δημοσιεύματα ο 28χρονος ακραίος μπακ έχει ήδη ξεκινήσει να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και τον Ιανουάριο θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού.

Μάλιστα ήδη τα πρώτα σενάρια από την Κροατία αναφέρουν πως για τον παίκτη έχει δείξει ενδιαφέρον η ομάδα που τον ανέδειξε, η Χάιντουκ Σπλιτ, αλλά και άλλοι σύλλογοι που αναζητούν ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Πάντως, εκείνο που δεν είναι σαφές ακόμη είναι πότε ο Μίλιτς θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά και να μπορεί να αγωνιστεί.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μίλιτς έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020 με τον Ολυμπιακό! Και το πιθανότερο σενάριο σε περίπτωση αποχώρησης είναι ο δανεισμός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ