Το μήνυμα Μαρτίνς στους παίκτες

Το μήνυμα Μαρτίνς στους παίκτες

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους ερυθρόλευκους μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο 94΄του ντέρμπι για να πάρει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς ο Φετφατζίδης δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πολύ πλεονεκτική θέση. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε πάντως να στηρίξει ψυχολογικά τον διεθνή μέσο, όπως και οι συμπαίκτες του, καθώς ο Φέτφα ήταν σκασμένος στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Μαρτίνς μίλησε για λίγο στους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα και ζήτησε να συνεχίσουν την δουλειά που γίνεται. «Συνεχίζουμε την δουλειά μας. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη αλλά τώρα κοιτάμε μπροστά. Υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων και θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να διατηρήσουμε έναν καλό ρυθμό. Δουλεύουμε καλά και έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής των πειραιωτών.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να μιλήσει τις επόμενες μέρες στο Ρέντη με τους παίκτες του και για το παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και για την συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας του λιμανιού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ