Επιστρέφει «μισός» στις προπονήσεις ο Παναθηναϊκός

Επιστρέφει «μισός» στις προπονήσεις ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει αύριο σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, μετά το ρεπό που έδωσε ο Γιώργος Δώνης, όμως θα απουσιάζουν τόσο οι διεθνείς αλλά και όσοι δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη με τον Αστέρα γύρισε στην Αθήνα και ο Γιώργος Δώνης έδωσε στους παίκτες του δύο μέρες ρεπό, προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες ενόψει συνέχειας. Εξάλλου οι πράσινοι δεν έχουν επίσημες υποχρεώσεις για τις επόμενες δύο βδομάδες ελέω εθνικών ομάδων και ο Έλληνας τεχνικός το εκμεταλλεύτηκε δίνοντας δύο μέρες ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές του.

Το τριφύλλι λοιπόν θα επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων αύριο, Τρίτη, όμως θα απουσιάζουν από το πρόγραμμα τουλάχιστον οι μισοί παίκτες του ρόστερ. Ο λόγος είναι οι κλήσεις στις εθνικές ομάδες για τους περισσότερους από αυτούς καθώς 13 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα στελεχώσουν τα κλιμάκια των ελληνικών εθνικών ομάδων (Ανδρών, Ελπίδων και Νέων).

Αν μάλιστα συνυπολογίσει κανείς πως πέρα από τους διεθνείς θα είναι απών από τις προπονήσεις και οι Μουνιέ, Γιόχανσον, Κάτσε και Στάικος οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών τότε καταλαβαίνει κανείς πως το Κορωπί για δύο βδομάδες θα είναι άδειο. Ο Γιώργος Δώνης θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή προκειμένου να περάσει κι άλλα στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού των πρασίνων όμως δεν θα είναι εύκολο αν αναλογιστεί κανείς πως δεν θα έχει στη διάθεση του 17 ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ