«Άσφαιρος» Πρίγιοβιτς μετά από 5 μήνες (vids)

«Άσφαιρος» Πρίγιοβιτς μετά από 5 μήνες (vids)

Ποιο εντυπωσιακό σερί του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Τούμπα ολοκληρώθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν κατάφερε να σκοράρει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα και είδε ένα εντυπωσιακό σερί που είχε ξεκινήσει στα τέλη της περασμένης σεζόν να λαμβάνει τέλος.

Μετά από 5 μήνες και 6 εντός έδρας αναμετρήσεις την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά στις οποίες ο Σέρβος επιθετικός ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, είχε καταφέρει να έχει το «απόλυτο» 5/5.

Το επιθετικό κρεσέντο του Πρίγιοβιτς στα εντός έδρας παιχνίδια ξεκίνησε την τελευταία αγωνιστική της περασμένης σεζόν, όταν απέναντι στον Πλατανιά ο Σέρβος είχε πετύχει δύο γκολ χαρίζοντας την ευρεία νίκη με 3-0 στην ομάδα του.

Παρά τη καλοκαιρινή διακοπή ο Πρίγιοβιτς συνέχισε ακριβώς από εκεί που είχε μείνει, σκοράροντας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League με αντίπαλο τη Βασιλεία (2-1).

https://www.youtube.com/watch?v=vMyjfYTMx6M

Ο 28χρονος επιθετικός συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στην αναμέτρηση του επόμενου γύρου κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας (3-2), αλλά και στο νοκ άουτ γύρο απέναντι στη Μπενφίκα (1-4).

Στο πρωτάθλημα είχε ακριβώς τον ίδιο ρυθμό σκοράροντας το μοναδικό τέρμα στην επικράτηση της πρεμιέρας του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης με 1-0, ενώ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι «δικεφάλων» με την ΑΕΚ πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης (2-0).

https://www.youtube.com/watch?v=CN3mYrD7uwQ

Ενδεικτικό στοιχείο της αποτελεσματικότητας του Πρίγιοβιτς στο γήπεδο της Τούμπας είναι πως από τα 45 τέρματα που έχει πετύχει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τα 31 από αυτά (69%) τα έχει πετύχει σε εντός έδρας αναμετρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ