Γκόλιας: «Να μην ξανασυμβούν πουθενά τέτοια λάθη, οι διαιτητές πρέπει να είναι κομπάρσοι»

Γκόλιας: «Να μην ξανασυμβούν πουθενά τέτοια λάθη, οι διαιτητές πρέπει να είναι κομπάρσοι»

Ο Νίκος Γκόλιας της Λάρισας, μιλώντας μετά το ματς για ντα όσα έγιναν και τις αποφάσεις του διαιτητή, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του…

Στον αγώνα της Ξάνθης κόντρα στη Λάρισα, οι λιγοστοί οπαδοί που πήγαν μα παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο, είδαν αντ΄ αυτού ένα… σόου του διαιτητή Γιώργου Λάμπρου που έχασε τον πειθαρχικό έλεγχο του παιχνιδιού και υπέπεσε σε πολλά λάθη.

Πρωταγωνιστής σε ένα από αυτά ήταν ο Νίκο Γκόλιας της Λάρισας. Ο αμυντικός των βυσσινί ήταν ο παίκτης που χρεώθηκε το πέναλτι σε μαρκάρισμα εκτός περιοχής από το οποίο προήλθε το γκολ της Ξάνθης.

Ο ίδιος μίλησε μετά την αναμέτρηση στην κάμερα της ΕΡΤ και ανέφερε σχετικά:

«Τα εξωαγωνιστικά είναι άλλων ανθρώπων δουλειά. Και με δέκα παίκτες είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το ματς. Πιστεύω ότι απειλήσαμε πιο πολύ από τον αντίπαλο. Παρόλα αυτά φεύγουμε με άδειες αποσκευές. Θα ξεκουραστούμε. Θα γεμίσουμε τις μπαταρίες και θα επανέλθουμε δριμύτεροι στο πρωτάθλημα για να συνεχίσουμε με νίκες.

Θεωρώ ότι και στις δύο ομάδες έβγαλε ο διαιτητής, χωρίς λόγο, πολλές κίτρινες κάρτες. Δυστυχώς γι’ αυτόν. Σε κάποια μαρκαρίσματα που ίσως είναι για δεύτερη κίτρινη κάρτα, δεν μπορούσε να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε κάποια παιδιά. Η δουλειά μου είναι αγωνιστική. Θα μιλάω μέσα στο γήπεδο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, Όλοι όσοι είδαν τον αγώνα, είδαν τα λάθη του. Εύχομαι να μην ξανασυμβεί τέτοιο λάθος σε κανέναν αγώνα. Οι διαιτητές πρέπει να είναι κομπάρσοι και όχι πρωταγωνιστές».

Για την πορεία του πρωταθλήματος επεσήμανε πως «θεωρώ όπως κάθε χρόνο η αρχή του πρωταθλήματος είναι περίεργη.  Εμείς είμαστε μία καινούρια ομάδα. Έχουμε καινούρια πρόσωπα στην ενδεκάδα. Έχουμε αλλαγή προπονητή. Προσπαθούμε να βγάλουμε κάποια πλάνα. Δεν υπάρχει άγχος ή πίεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ