Πιθανότατα χωρίς φιλικό στη διακοπή

Πιθανότατα χωρίς φιλικό στη διακοπή

Το σκεπτικό του Ερέρα για την προετοιμασία πριν το σετ των ντέρμπι

Η διεξαγωγή ενός αγώνα φιλικού χαρακτήρα ήταν υπό σκέψη στον Άρη στη λογική της διατήρησης του αγωνιστικού ρυθμού και μάλιστα υπήρξαν και πολλές προσεγγίσεις από ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ που ενδιαφέρθηκαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όμως η τάση των τελευταίων 24 ωρών είναι να μην πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο παιχνίδι και στην ανάγκη για δράση στο μέσον της διακοπής των υποχρεώσεων να γίνει ένα προπονητικό διπλό με την ομάδα νέων του κλαμπ στις βοηθητικές εγκαταστάσεις, είτε με κάποια ομάδα από το ερασιτεχνικό επίπεδο.

Ο βασικός λόγος είναι πως πριν από το σετ των ντέρμπι ο προπονητής του Άρη δεν θέλει να ρισκάρει με κάποιο τραυματισμό. Και επίσης μετά από επτά επίσημους αγώνες, δεν είναι πια μεγάλη η ανάγκη για να δώσει ρυθμό σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές μιας και ήδη έχει χρησιμοποιήσει είκοσι έναν.

Αν δεν προκύψει κάτι που θα αλλάξει το σκεπτικό, η δομή της προπονητικής δουλειάς το επόμενο διάστημα θα αφορά τη βελτίωση συγκεκριμένων κομματιών του παιχνιδιού, όπως και η προσθήκη ορισμένων νέων. Ο Πάκο Ερέρα θέλει να δει να βελτιώνονται πλέον οι αυτοματισμοί και οι συνεργασίες στο δημιουργικό κομμάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ