Οι σκέψεις του Μαρτίνς για συνύπαρξη Γκιγιέρμε – Νάτχο

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για συνύπαρξη Γκιγιέρμε – Νάτχο

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει στο μυαλό του την χρησιμοποίηση των δύο μέσων στην βασική εντεκάδα. Το έκανε στο Μιλάνο και αναμένεται να το ξανακάνει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, ποντάροντας πολλά στην ποιότητα των δύο παικτών. Διαβάστε που στοχεύει ο Μαρτίνς με την συγκεκριμένη κίνηση.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός δημιούργησε το καλοκαίρι ένα πολύ γεμάτο ρόστερ. Ένα ρόστερ που δίνει την δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίνς να αλλάζει για παράδειγμα όλη την εντεκάδα της ομάδας του σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στην Μίλαν. Κι αυτό λέει πολλά για την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού των ερυθρόλευκων.

Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να σταθούμε σε μια από τις σκέψεις που κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς για την συνέχεια των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. Και είναι κάτι που το έχει ήδη τεστάρει ο προπονητής των πειραιωτών στο ματς του Μιλάνου απέναντι στους ροσονέρι και προφανώς έμεινε ικανοποιημένος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων θεωρεί ότι η συνύπαρξη Γκιγιέρμε – Νάτχο στον άξονα της μεσαίας γραμμής της ομάδας του, μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από αρμονική και γι’ αυτό τον λόγο είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα τέτοιο σχήμα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Καμαρά παίζει συνέχεια και θα χρειαστεί κι αυτός κάποιες ανάσες. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο Μαρτίνς σκέφτεται την χρησιμοποίηση Γκιγιέρμε – Νάτχο στην βασική εντεκάδα της ομάδας του. Κι αυτή είναι μια σκέψη που στοχεύει στην καλύτερη επιθετική ανάπτυξη των πειραιωτών.

Στοχεύει στο να έρθουν πιο κοντά οι γραμμές των ερυθρόλευκων, καθώς τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Ισραηλινός μέσος έχουν την ποιότητα για να δημιουργήσουν παιχνίδι. Θα πρέπει άλλωστε να επισημανθεί ότι Γκιγιέρμε και Νάτχο τα πήγαν καλά στο πιο δύσκολο ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής η ομάδα του λιμανιού, στο ματς με την Μίλαν επί ιταλικού εδάφους.

Αυτό λοιπόν δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού και είναι σίγουρο ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα δοκιμάσει ξανά σχήμα με τους δύο παίκτες που προαναφέραμε στην βασική εντεκάδα των ερυθρόλευκων. Έχουν και οι δύο την ποιότητα αλλά και την εμπειρία για να βοηθήσουν σημαντικά τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ