Κούγιας : «Μήνυση στον Λάμπρου, θα αποκαλύψουμε ποιος βρίσκεται από πίσω»

Κούγιας : «Μήνυση στον Λάμπρου, θα αποκαλύψουμε ποιος βρίσκεται από πίσω»

Με δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του διαιτητή Γιώργου Λάμπρου και τόνισε ότι θα αποκαλύψει ποιος βρίσκεται από πίσω.

Νομικά θα κινηθεί η ΠΑΕ ΑΕΛ εναντίον του διαιτητή της χτεσινής (8/10) απέναντι στην Ξάνθη, Γιώργος Λάμπρου. Μάλιστα ο Αλέξης Κούγιας στις δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό  «Fair Play» υποστήριξε ότι εκτός της μηνύσεως θα προβεί και σε αποκαλύψεις για το ποιος βρίσκεται πίσω από το «στημένο» όπως χαρακτήρισε παιχνίδι της Λάρισας κόντρα στην Ξάνθη.

«Στο 10΄δεν δίνει την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Ξάνθης, αργότερα ο επόπτης βλέπει ένα οφσάιντ που ο παίκτης ξεκινάει πίσω από την σέντρα, μετά κάνει δυο αποβολές, που δεν έχουν καμία σχέση με τα χτυπήματα των παικτών της Ξάνθης. Μετά δίνει ένα πέναλτι στην Ξάνθη που είναι πέντε μέτρα έξω από την περιοχή. Εμείς θα κάνουμε μήνυση στον Λάμπρου και θα αποκαλύψουμε το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από όλες αυτές τις ιστορίες για την διαιτησία. Μιλάω για τους Έλληνες διαιτητές και τις αποφάσεις για τις μεσαίες ομάδες και προς τα κάτω. Θα κάνουμε μήνυση για στημένο αγώνα με σκοπό το στοίχημα, ότι αυτό το ματς στην Ξάνθη, έγινε γι αυτό το σκοπό, γιατί το πρόσωπο που είναι πίσω από τον Λάμπρου είναι κατηγορούμενος για το Κοριόπολις. Θα κάνουμε επώνυμη μήνυση, να περιμένετε…», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ