Ολυμπιακός: «Στοχοποιεί τον Φετφατζίδη το ΦΩΣ»

Ολυμπιακός: «Στοχοποιεί τον Φετφατζίδη το ΦΩΣ»

Σκληρή ανακοίνωση του Ολυμπιακού εναντίον της εφημερίδας «ΦΩΣ» για το σημερινό πρωτοσέλιδο για τον Γιάννη Φετφατζίδη

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση εναντίον της εφημερίδας «ΦΩΣ των σπορ», για το σημερινό πρωτοσέλιδο το οποίο εστιάζει στον Γιάννη Φετφατζίδη.  Οι ερυθρόλευκοι χαρακτηρίζουν απαράδεκτο το πρωτοσέλιδο και αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «η στρατηγική της εφημερίδας ΦΩΣ των Σπορ δείχνει πόσο συντεταγμένη είναι με τους εχθρούς του Ολυμπιακού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

«Για μια ακόμα φορά η στρατηγική της εφημερίδας ΦΩΣ των Σπορ δείχνει πόσο συντεταγμένη είναι με τους εχθρούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Μέσα από ένα απαράδεκτο πρωτοσέλιδο, στοχοποιεί τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιάννη Φετφατζίδη και παρουσιάζει μια εικόνα για τους ποδοσφαιριστές μας, που προκαλεί το φίλαθλο κοινό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, το οποίο αντιλαμβάνεται και στηρίζει απόλυτα και έμπρακτα την ομάδα μας.

Ο Φετφατζίδης, ο Λάζαρος, ο Ποντένσε, είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, διεθνείς, με λαμπρή καριέρα και ήδη προσφέρουν τα μέγιστα στο χτίσιμο του νέου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Και την ανοδική πορεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν θα την ανακόψει κανείς. Όπως δεν φαίνεται να ανακόπτει κανείς τον κατήφορο της εφημερίδας ΦΩΣ των Σπορ, που θα απομείνει μόνη, με πράσινους ιδιοκτήτες, κίτρινους φίλους και χορηγούς και λιγοστούς αναγνώστες.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας, ότι κανείς από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αλλά και τα ερασιτεχνικά τμήματα του Συλλόγου (Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, Πόλο Ανδρών και Γυναικών, Μπάσκετ Γυναικών, Χάντμπολ, Κολύμβηση, Κωπηλασία, Κανόε Καγιάκ, Ιστιοπλοΐα, Στίβος, Πυγμαχία, Κικ Μπόξινγκ, Ταε Κβον Ντο, Ξιφασκία, Πινγκ Πονγκ, Τένις) δεν έχει και δεν θα έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο έντυπο, οπότε ακόμα και το καθημερινό τους ρεπορτάζ προκύπτει μέσω τρίτων και γι’αυτο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ