Άρης : Η απαίτηση του Καρυπίδη για ξένους διαιτητές και η απάντηση της ΚΕΔ

Άρης : Η απαίτηση του Καρυπίδη για ξένους διαιτητές και η απάντηση της ΚΕΔ

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση μεταξύ Θόδωρου Καρυπίδη και ΚΕΔ. Τα παράπονα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Άρης, το αίτημα για ξένους διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι και οι εγγυήσεις του Μέλο Περέιρα όσον αφορά στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

Το πρωί της Τρίτης (09/10) πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τρία μέλη της ΚΕΔ, υπό τη συνοδεία του τεχνικού διευθυντή του Άρη, Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου. Επικεφαλής από την πλευρά της ΚΕΔ ήταν ο Μέλο Περέιρα.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης να εκφράζει τα παράπονά του για τον διαιτητή Κομίνη και γενικότερα τα λάθη που έγιναν έως τώρα εις βάρος των Κίτρινων.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό άλλο. Τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα και μας στοιχίζουν. Θέλουμε σαν Άρης να βοηθήσουμε στο έργο σας και γι’ αυτό κρατάμε χαμηλούς τόνους, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Προσέξτε ιδιαίτερα τους βοηθούς. Κάνουν τραγικά λάθη και στοιχίζουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καρυπίδης προς τον Περέιρα.

Ο τελευταίος απάντησε πως «τα έχουμε δει και παρακολουθούμε τους διαιτητές πολύ στενά. Κάνουμε προσπάθεια να βελτιώσουμε την κατάσταση και να βρούμε λύσεις».

Σε ο,τι έχει να κάνει με το θέμα των ξένων διαιτητών, ο Θόδωρος Καρυπίδης τάχθηκε υπέρ της τοποθέτησής τους σε όλα τα ντέρμπι του πρωταθλήματος, με τον Περέιρα να του εγγυάται πως στα δύο ματς του Άρη με τον ΠΑΟΚ, εντός και εκτός έδρας στο πλαίσιο της Superleague, θα τοποθετηθούν δίχως αμφιβολία διαιτητές από το εξωτερικό.

Για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του Άρη, με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, τόνισε ότι θα γίνει σχετική προσπάθεια, ωστόσο δεν υποσχέθηκε κάτι περισσότερο. Εξήγησε δε ότι οι παράγοντες ως προς το ενδεχόμενο τοποθέτησης ξένων διαιτητών καθορίζονται κατ’ αρχάς από την εισήγηση της αστυνομίας για την επικινδυνότητα του αγώνα, έπειτα από τη σχέση και το μέγεθος της αντιπαλότητας μεταξύ των δύο συλλόγων, και τέλος από τη βαθμολογική θέση τους την εκάστοτε περίοδο. Σαφώς και το οικονομικό σκέλος είναι ένας επιπλέον παράγοντας.

Σε κάθε περίπτωση, η απαίτηση του μεγαλομετόχου του Άρη ήταν να τοποθετηθούν ξένοι διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι των Κίτρινων, ενώ επισήμανε πως θα έρθει εκ νέου σε επαφή με την ΚΕΔ με το πέρας της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος, ο Μέλο Περέιρα άφησε να εννοηθεί ότι θα βρεθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ