Η ΑΕΚ για την κλήση σε απολογία: «Δεν υπήρξαν τραυματισμοί και φθορές στην είσοδο των φιλάθλων»

Η ΑΕΚ για την κλήση σε απολογία: «Δεν υπήρξαν τραυματισμοί και φθορές στην είσοδο των φιλάθλων»

Οι οπαδοί της ΑΕΚ μεταφέρθηκαν λόγω των δακρυγόνων και για να είναι ασφαλείς σε άλλη θύρα του ΟΑΚΑ.

H ένταση εκτός Ολυμπιακού Σταδίου στο ημίχρονο του Κυριακάτικου ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός με την ρίψη δακρυγόνων στις εισόδους θυρών από τα ΜΑΤ, ανάγκασαν πολύ κόσμο που ήταν εκεί να κατέβει χαμηλά στις κερκίδες ή και να πηδήξει σε διπλανές θύρες για να προστατευθεί από την αποπνικτική ατμόσφαιρα. Σε θύρα που υπήρχαν πολλά μικρά παιδιά με τους γονείς τους, εξαιτίας και του φτηνού εισιτηρίου.

Ωστόσο, για να αποφύγουν τον κίνδυνο να ποδοπατηθούν οι «κιτρινόμαυροι» πάρθηκε η απόφαση να βγαίνουν φίλαθλοι της ΑΕΚ από την γωνία του πετάλου στο ΟΑΚΑ περπατώντας για λίγα μέτρα στον περιβάλλοντα χώρο () του γηπέδου για να ανέβουν σε διπλανή πιο ασφαλή θύρα. Και έτσι έγινε με την παρουσία-προστασία ανθρώπων της ΠΑΕ ΑΕΚ, των οργανωμένων, αλλά και των σεκιούριτι με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα, μιας και αφορούσε στην πλειοψηφία γονείς με παιδιά.

Αναφορικά με την κλήση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν αισθάνεται ανησυχία καθώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή φθορές από την είσοδο των φιλάθλων στο ταρτάν και επίσης δεν έγινε επίσημη αναφορά από την ΕΛΑΣ για επεισόδια στο συγκεκριμένο σημείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ