Αρης : Η κατάσταση των τραυματιών Κουέστα, Σόουζα και Ναζλίδη

Αρης : Η κατάσταση των τραυματιών Κουέστα, Σόουζα και Ναζλίδη

Ατομικά γυμνάστηκαν οι Θωμάς Ναζλίδης, Χούλιαν Κουέστα και Ούγκο Σόουζα την Τρίτη.

Παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ελέω Εθνικών ομάδων, ο Αρης συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική (21/10, 19:00) της Σούπερ Λίγκας.

Ετσι οι κίτρινοι προπονήθηκαν την Τρίτη (9/10) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν και σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Αρη.

Τα προβλήματα για τον ΠάκοΕρέρα δεν λείπουν, με την ενημέρωση της ΠΑΕ να αναφέρει: «Ο Χουλιάν Κουέστα, που υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού, συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι Ούγκο Σόουζα και Θωμάς Ναζλίδης ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Οι δύο τελευταίοι θα ακολουθήσουν και αύριο, Τετάρτη, το ίδιο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», ενώ μετά την ολοκλήρωσή της ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών της ομάδας μας θα κάνει τον καθιερωμένο εργομετρικό έλεγχο». Όσο για τον Βέλεθ, που πήρε μικρή άδεια για να ρυθμίσει προσωπικές υποθέσεις στην πατρίδα του, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει το ματς με τον δικέφαλο.

Στον Αρη θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα από τον Πανιώνιο, ένα αποτέλεσμα που σίγουρα η ομάδα δεν άξιζε, καθώς βάσει απόδοσης θα μπορούσαν τουλάχιστον να μην ηττηθούν. Οι κίτρινοι είναι νέα ομάδα όμως με πολλά περιθώρια βελτίωσης και ο Πάκο Ερέρα ξέρει καλά πως μέρα με τη μέρα οι παίκτες του θα φτάνουν όλο και πιο κοντά στο να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και ατομικά και ως σύνολο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ