Συλλήψεις για τον θάνατο του φιλάθλου του ΠΑΟΚ Νάσου Κωνσταντίνου

Συλλήψεις για τον θάνατο του φιλάθλου του ΠΑΟΚ Νάσου Κωνσταντίνου

Στη σύλληψη τριών ατόμων που κατηγορούνται για εμπλοκή στην επίθεση του άτυχου φιλάθλου, Νάσου Κωνσταντίνου, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τον ανακριτή.

Ο Κύπριος φίλαθλος του ΠΑΟΚ στις 27 Απριλίου του 2017, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, φορώντας διακριτικά της ομάδας του κυνηγήθηκε από αγνώστους στην περιοχή των Πανεπιστημίων και χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα επί της οδού Αγίου Δημητρίου. Επτά μέρες νοσηλεύθηκε διασωληνωμένος, όμως δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Μετά από 18 μήνες οι αρχές και η υποδιεύθυνση αθλητικής βίας κατέληξαν σε τέσσερα πρόσωπα που συνδέονται με την επίθεση στο Νάσο. Αμέσως ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα με αποτέλεσμα να γίνουν μέχρι αυτή την ώρα τρεις συλλήψεις (24, 26 και 29 ετών), ενώ αναζητείται ένα τέταρτο άτομο. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιων του ανακριτή και σε βάρος τους απαγγέλθηκαν πολύ σοβαρές κατηγορίες όπως ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία… Οι τρεις συλληφθέντες πήραν προθεσμία ως την Παρασκευή (12/10) προκειμένου να απολογηθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ