Άρης: Τραυματίστηκε ο Βαλεριάνος

Άρης: Τραυματίστηκε ο Βαλεριάνος

Ο 26χρονος αμυντικός αποχώρησε από τη σημερινή (10/10) προπόνηση και θα εξεταστεί από το ιατρικό τιμ αύριο.

Εξαιρετικά άτυχος φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Βαλεριάνος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω προβλήματος στον τετρακέφαλο. Ενώ τις τελευταίες μέρες είχε μπει σε κανονικούς ρυθμούς, και υπολογιζόταν, μάλιστα, από τον Πάκο Ερέρα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (21/10, 7 μ.μ.), στην πρωινή προπόνηση του Άρη σήμερα (10/10) ο 26χρονος μπακ χτύπησε στο πόδι και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Μέσα στο επόμενο 24ωρο θα εξεταστεί από την ιατρική ομάδα των κίτρινων προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του.
Ο τραυματίας (κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού) Χουλιάν Κουέστα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης και οι Θωμάς Ναζλίδης και Ούγκο Σόουζα ατομικό ενδυνάμωσης. Μετά το τέλος της προπόνησης, γκρουπ ποδοσφαιριστών πέρασε από εργομετρικό έλεγχο.

Η ενημέρωση της κίτρινης ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά τα εξής :

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.
Οι Χουλιάν Κουέστα, Ούγκο Σόουζα και Θωμάς Ναζλίδης συνέχισαν και σήμερα, ο πρώτος το πρόγραμμα αποκατάστασης και οι δύο τελευταίοι το ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Ο Γιώργος Βαλεριάνος, προς το τέλος της προπόνησης, χτύπησε στο πόδι και αποχώρησε. Αύριο θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών της ομάδας μας έκανε τον καθιερωμένο εργομετρικό έλεγχο.
Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο “Δασυγένειο”)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ