Άρης: Τέλος τα εισιτήρια στη θύρα 3

Άρης: Τέλος τα εισιτήρια στη θύρα 3

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να εξαντληθούν και αυτά της θύρας 1 για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ (21/10, 7 μ.μ.).

Η θύρα 3 του Κλεάνθης Βικελίδης είναι η πρώτη στην οποία σημειώθηκε «sold out» για το επικείμενο ντέρμπι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ (21/10, 7 μ.μ.) της 7ης αγωνιστικής της Super League. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο από συνδέσμους για τη συγκεκριμένη θύρα και όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή του και ο SUPER 3 η διάθεση έχει ήδη ξεκινήσει :

«Ο SUPER 3 ανακοινώνει ότι παρέλαβε και διαθέτει τα εισιτήρια για την θρυλική ΘΥΡΑ 3 για τον αγώνα με τους φιλοξενούμενους της πόλης. Τα εισιτήρια είναι λίγα και προτεραιότητα έχουν τα μέλη των συνδέσμων μας. Οποίος προλάβει…Για περισσότερες πληροφορίες περάστε από τα γραφεία των συνδέσμων μας. ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3».

Η επόμενη ιδιαίτερα δημοφιλής θύρα είναι η 1, στην οποία έχουν απομείνει κάτω από 500 εισιτήρια. Με τη ζήτηση που υπάρχει και αυτά αναμένεται να εξαφανιστούν σύντομα και όλα προμηνύουν πως το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ