Κανένα θέμα Ματιάσεβιτς και… Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΚ

Κανένα θέμα Ματιάσεβιτς και… Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΚ

Διαψεύδεται κατηγορηματικά από την ΑΕΚ σουηδικό δημοσίευμα που ανέφερε πως ο Σέρβος αθλητικός διευθυντής αποχωρεί από την Ένωση και επιστρέφει ο… Μαϊστόροβιτς.

Καμία δόση αλήθειας δεν έχει δημοσίευμα που κυκλοφόρησε στον σουηδικό Τύπο και ανέφερε πως ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ΑΕΚ, για να πάρει τη θέση του Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς. Το εν λόγω δημοσίευμα τόνισε πως ο Σουηδός πρώην τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου είναι πιθανό να επιστρέψει στην ομάδα, προκειμένου να αναλάβει ξανά ενεργό πόστο.

Ωστόσο όλα τα παραπάνω διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από την Ένωση. Θέμα Ματιάσεβιτς όχι απλά δεν υπάρχει, αλλά ο Σέρβος αθλητικός διευθυντής έχει πάρει πάνω του και μια σειρά από ζητήματα που σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Και αυτά δεν αφορούν αποκλειστικά στα μεταγραφικά. Ο Ματιάσεβιτς χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης της διοίκησης και έτσι δεν τίθεται καν ζήτημα συζήτησης περί απομάκρυνσής του. Όχι απλά για να αντικατασταθεί από τον Μαϊστόροβιτς, αλλά από τον οποιονδήποτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ