Με κόσμο στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Με κόσμο στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Μόνο το τυπικό ΟΚ του Γ. Βασιλειάδη απομένει για να οριστικοποιηθεί η παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο, για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Απίθανο να αρνηθεί, από τη στιγμή που στο ίδιο γήπεδο βρέθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Μετά από πολλά χρόνια (και συγκεκριμένα από το 2004!), οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα τους σε εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Καθώς οι διοικήσεις των δύο ομάδων συμφώνησαν ώστε να δοθούν εισιτήρια στους Ερυθρόλευκους.

Οπως έγινε γνωστό, παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία αρνήθηκε να δώσει την άδειά της για την παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού στο «Γεντί Κουλέ», αυτό δεν αναμένεται να αποτελέσει πρόβλημα.

Εξάλλου, η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου είχε κάνει το ίδιο και στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ, με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, όταν πάλι είχε δώσει αρνητική απάντηση στο σχετικό αίτημα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι οπαδοί είχαν πάρει κανονικά θέση στις εξέδρες του γηπέδου.

Και αυτό διότι ο τελευταίος λόγος για το εάν θα επιτραπεί ή όχι η μεμονωμένη παρουσία οπαδών στο γήπεδο ανήκει στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Ενα τυπικό ζήτημα και στην περίπτωση του Ολυμπιακού, καθώς από τη στιγμή που επέτρεψε τη μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά στην περίπτωση του Ολυμπιακού.

Πλέον, όλα δείχνουν ότι το θέμα είναι τυπικό και στην αναμέτρηση επόμενης Κυριακής (21/10), για την 7η αγωνιστρική του πρωταθλήματος, οι οπαδοί των Πειραιωτών θα δώσουν κανονικά το παρών στο «Γεντί Κουλέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ