Παναθηναϊκός : Ατομικό για τρεις, χειρουργείο για Κουντουριώτη

Παναθηναϊκός : Ατομικό για τρεις, χειρουργείο για Κουντουριώτη

Οι Κάτσε, Μουνιέ, Γιόχανσον συνέχισαν να γυμνάζονται μόνοι τους και ο Γιώργος Δώνης τους περιμένει σύντομα να μπουν με την ομάδα. Εκτός 20 μέρες ο Κουντουριώτης.

Οι Γιόχανσον, Μουνιέ, Κάτσε, συνέχισαν την αποκατάστασή τους με θεραπεία και κατόπιν ατομικό πρόγραμμα. Ο Γιώργος Δώνης περιμένει σύντομα να μπουν με την ομάδα και λογικά ο Σουηδός αριστερός μπακ χαφ και ο Αλβανός διεθνής αμυντικός μέσος θα είναι έτοιμοι για το ματς με τον Πανιώνιο.

Θεραπεία έκανε και ο Στάικος, ο οποίος βέβαια δεν υπολογίζεται. Στην προπόνηση της Τετάρτης δεν ήταν φυσικά και οι δώδεκα διεθνείς. Το πρόγραμμα ήταν υψηλής έντασης με πολλά τρεξίματα κι έμφαση στην αντοχή και συμμετείχαν σ’ αυτό δέκα ποδοσφαιριστές από την Κ19. Συγκεκριμένα, οι Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης, Ζερβόπουλος, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Τζαβίδας, Καλομοίρης, Σκεντεράϊ, Καραγιάννης, Χριστοδούλης.

Πρόβλημα, παράλληλα, προέκυψε με τον Χρήστο Κουντουριώτη. Ο νεαρός μέσος χειρουργήθηκε στο «Υγεία» από την ωτορινολαρυγγολόγο Ανατολή Παταρίδου, διότι αντιμετώπιζε πρόβλημα στην ρινική κοιλότητα. Στον Κουντουριώτη έγινε αφαίρεση ρινικών πολύποδων και κογχοπλαστική και η αποχή του από τις προπονήσεις υπολογίζεται σε 20 ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ