Συνάντησε το είδωλό του ο Σάκχοφ! (pic)

Συνάντησε το είδωλό του ο Σάκχοφ! (pic)

Τον Ζιζού συνάντησε στην Ίμπιζα ο Εβγέν Σάκχοφ και φυσικά απαθανάτισε αυτήν την στιγμή!

Μία ιδιαίτερη για εκείνον στιγμή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Ουκρανός άσος του ΠΑΟΚ, Εβγέν Σάκχοφ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Ο Ουκρανός βρέθηκε στην Ίμπιζα στο τριήμερο ρεπό του και συνάντησε τον θρυλικό Ζινεντίν Ζιντάν. Δεν έχασε την ευκαιρία φυσικά να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του, την οποία δημοσίευσε λίγο αργότερα στα social media.

«Όποτε και αν θυμάμαι τις φάσεις και τα παιχνίδια του ειδώλου που είχα στην παιδική μου ηλικία, ενθουσιάζομαι. Για μένα, είναι και θα είναι για πάντα ο σπουδαιότερος ποδοσφαιριστής και ο άνθρωπος που με εμπνέει να γίνω. Δεν μπορώ να περιγράψω τι ένιωσα όταν σε μία απλή βόλτα μου στην παραλία, γύρισα και είδα αυτό που μόνο να ονειρευτώ μπορούσα.

Είδα τον Ζινεντίν Ζιντάν να παίζει ποδόσφαιρο με τους γιους του. Τον πλησίασα να τον χαιρετήσω και του ζήτησα μία φωτογραφία. Δέχθηκε ευγενικά, έβγαλε το καπέλο του και τα γυαλιά του και μου χάρισε ένα ζεστό χαμόγελο. Ήταν μία πολύ ενθουσιώδης στιγμής. Αυτό που πάντα με εντυπωσίαζε περισσότερο ήταν η ικανότητά του να αφήνει πίσω του όλες του τις ανησυχίες όταν έμπαινε στο γήπεδο.

Θαύμασα βαθύτατα το ότι όταν ήταν ακόμα προπονητής στη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν χαρούμενος όταν περνούσε χρόνο με την οικογένειά σου, ακόμα και μετά από μία ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Για μένα, η ικανότητα να μην μπερδεύεις την επαγγελματική σου ζωή με την οικογενειακή ζωή, σε κάνει έναν σοφό και χαρούμενο άνθρωπο. Ήμουν χαρούμενος και ευγνώμων που γνώρισα καλύτερα το είδωλό μου. Τώρα, με εμπνέει ακόμα περισσότερο», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια με τα οποία συνόδευσε τη φωτογραφία ο άσος των Ασπρόμαυρων!

Δείτε το σχετικό ποστ του Ουκρανού άσου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ