Πλήγμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, χειρουργείο για τον Λεό

Πλήγμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, χειρουργείο για τον Λεό

Πλήγμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο 22χρονος Λεό, ο οποίος είχε ξεκινήσει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι τις αρχές του 2019.

Οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαιώθηκαν και ο 22χρονος επιθετικός, Ζαν-Μπαπτίστ Λεό, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση μετά τη βαριά θλάση που υπέστη. Η επιστροφή του Γάλλου στα γήπεδα υπολογίζεται στις αρχές του 2019.

Πρόκειται για ισχυρό πλήγμα για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, δεδομένου ότι ο νεαρός είχε ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν. Όσο για την επέμβαση, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (11/10) από τον γιατρό της ομάδας, Ριστάνη, ο οποίος έκρινε πως το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή δεν δυνόταν να αντιμετωπιστεί με φυσικοθεραπείες.

Ο Λεό έχει συμβόλαιο με τους Ηπειρώτες μέχρι το καλοκαίρι του 2021, καθότι αποκτήθηκε τον περασμένο Μάιο από τον Κισσαμικό, ομάδα την οποία προπονεί ο γιος του Γιάννη Πετράκη, Γιώργος. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί και στη γαλλική Σοσό, από της οποίας την ακαδημία έκανε και τα πρώτα βήματά του. Την περσινή σεζόν αποτέλεσε έναν εκ των καλύτερων παικτών της Football League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ