Ετοιμάζονται να «αλωνίσουν» την Ευρώπη οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ

Ετοιμάζονται να «αλωνίσουν» την Ευρώπη οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ

Άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναμένεται να παρακολουθήσουν αγώνες σε όλη την Ευρώπη προκειμένου να βγάλουν συμπεράσματα για ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στην ομάδα της Θεσσαλονικείς

Μπορεί να υπάρχει διακοπή σε όλα τα εθνικά πρωτάθλημα, αυτό όμως δεν απαγορεύει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να βρεθούν στο εξωτερικό για να παρακολουθήσουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Τις επόμενες ώρες σκάουτερ του Δικεφάλου θα ταξιδέψουν σε χώρες της Ευρώπης για να τσεκάρουν ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στόχος των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι να έχουν μια πρώτη εικόνα για ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως να γίνουν υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι τον Γενάρη, αλλά και το καλοκαίρι του 2019. Δεν είναι η πρώτη φορά, από την έναρξη του πρωταθλήματος που σκάουτερ της ομάδας ταξιδεύουν στο εξωτερικό για να δουν ποδοσφαιριστές. Αυτό έγινε και στην πρώτη διακοπή, λόγω των εθνικών ομάδων, αυτό θα γίνεται συνέχεια μέχρι να αξιοποιηθούν όλες οι πληροφορίες που θα συλλέξουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ