Πρόβλημα με Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ

Αντί να μικραίνει το ιατρικό δελτίο μεγαλώνει. Από σήμερα προστέθηκε το όνομα του Ζοσέ Μαουρίσιο που τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση. Ο Βραζιλιάνος θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Πρόβλημα με Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ | to10.gr

Η επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκρυβε μια δυσάρεστη είδηση. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης προστέθηκε άλλο ένα όνομα στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ. Ο Μαουρίσιο σε μια φάση υπέστη τραυματισμό που αφορά τον έσω πλάγιο στο δεξί γόνατο. Ο ποδοσφαιριστής την Παρασκευή (12.10) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και ο ακριβής χρόνος απουσίας του θα αποσαφηνιστεί τις προσεχείς μέρες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φερνάντο Βαρέλα που ταλαιπωρείται από οσφυαλγία, ο Εβγέν Χατσερίδη , ο οποίος έχει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του στο ισχίο.

Χωρίς τους διεθνείς πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα αφορούσε την φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή σε μικρό χώρο. Την Παρασκευή (12.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί πρωί κι απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο