Πρόβλημα με Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ

Αντί να μικραίνει το ιατρικό δελτίο μεγαλώνει. Από σήμερα προστέθηκε το όνομα του Ζοσέ Μαουρίσιο που τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση. Ο Βραζιλιάνος θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Η επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκρυβε μια δυσάρεστη είδηση. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης προστέθηκε άλλο ένα όνομα στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ. Ο Μαουρίσιο σε μια φάση υπέστη τραυματισμό που αφορά τον έσω πλάγιο στο δεξί γόνατο. Ο ποδοσφαιριστής την Παρασκευή (12.10) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και ο ακριβής χρόνος απουσίας του θα αποσαφηνιστεί τις προσεχείς μέρες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φερνάντο Βαρέλα που ταλαιπωρείται από οσφυαλγία, ο Εβγέν Χατσερίδη , ο οποίος έχει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του στο ισχίο.

Χωρίς τους διεθνείς πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα αφορούσε την φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή σε μικρό χώρο. Την Παρασκευή (12.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί πρωί κι απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ