ΑΕΚ: «Ενάντια στις διακρίσεις και υπέρ της ισότητας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη δράση Football People weeks.

ΑΕΚ: «Ενάντια στις διακρίσεις και υπέρ της ισότητας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο» | to10.gr

Η AEK συμμετέχει στη δράση κατά του ρατσισμού, όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά σε όλες τις μορφές του. Έτσι συμμετέχει και στη δράση «Football People Weeks», η οποία οργανώνεται από το δίκτυο της FARE network, μια διεθνή ΜΚΟ και συνεργάτη κοινωνικής ευθύνης της UEFA που ξεκινάει σήμερα.

H ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η δράση «Football People Weeks», η οποία οργανώνεται από το δίκτυο της FARE network, μια διεθνή ΜΚΟ και συνεργάτη κοινωνικής ευθύνης της UEFA ξεκινάει σήμερα, 11 Οκτωβρίου, και θα διαρκέσει έως τις 25 Οκτωβρίου.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ, όπως όλοι οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι οι οποίοι συμμετέχουν στο Champions League, στηρίζει το δίκτυο της Fare ενάντια στις διακρίσεις και υπέρ της ισότητας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, συμμετέχοντας στις σχετικές εκδηλώσεις που οργανώνει η UEFA στην 3η αγωνιστική (εντός έδρας αγώνας με την Μπάγερν Μονάχου στις 23/10) του UEFA Champions League.

Η ΑΕΚ δημιούργησε και θα προβάλλει ένα ξεχωριστό βίντεο με δηλώσεις των ποδοσφαιριστών (οι οποίοι φορούν το t-shirt της δράσης Football People), μαζί με άλλες δραστηριότητες οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα, προκειμένου να υποστηρίξει τη διεθνή δράση «Football People weeks» και δηλώνει με υπερηφάνεια ότι ο σύλλογος και οι υποστηρικτές του θα σταθούν με ενθουσιασμό στο πλευρό αυτού του ανθρωπιστικού και αντιρατσιστικού σκοπού.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο