Ολυμπιακός : Οι σκέψεις του Λεμονή για την εντεκάδα

Ολυμπιακός : Οι σκέψεις του Λεμονή για την εντεκάδα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα κάνει τουλάχιστον τέσσερις αλλαγές στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδος για το ματς στην Κέρκυρα

Ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει το απόγευμα της Κυριακής εκτός έδρας την Κέρκυρα και οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν την προετοιμασία τους με τη σημερινή προπόνηση στου Ρέντη. Ο προπονητής των Πειραιωτών, Τάκης Λεμονής καταστρώνει τα πλάνα του για την κυριακάτικη αναμέτρηση κι αυτή τη στιγμή «παίζεται» μια θέση για το βασικό σχήμα της ομάδας του λιμανιού.

Ο λόγος για το δεξί άκρο της άμυνας, εκεί που ο Φιγκέιρας έχει τις ίδιες πιθανότητες με τον Ελαμπντελαουί. Ο Πορτογάλος δεν ήταν κακός στο ματς με τη Σπόρτινγκ αλλά υπάρχει κούραση και ο Λεμονής θα περιμένει την αυριανή προπόνηση, πριν πάρει την απόφαση του.

Τουλάχιστον τέσσερις αλλαγές

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο τεχνικός των ερυθρόλευκων αναμένεται να κάνει τουλάχιστον τέσσερις αλλαγές στη βασική εντεκάδα, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Σπόρτινγκ. Το πιο πιθανό σχήμα για τον Ολυμπιακό στον αγώνα με την Κέρκυρα είναι το ακόλουθο.

Τερματοφύλακας ο Προτό και στο δεξί άκρο της άμυνας ο Φιγκέιρας ή ο Ελαμπντελαουί. Σε ότι αφορά το κέντρο άμυνας των ερυθρόλευκων, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η επιστροφή του Πάπε Σισέ, με τον Σενεγαλέζο να παίρνει τη θέση του Μποτία.

Ο Ισπανός δεν πήγε καλά στη Λισαβόνα και ο Λεμονής θα τον αφήσει στον πάγκο για το ματς στην Κέρκυρα. Αντίθετα, ο Μπιόρν Ένγκελς θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα της ομάδας του, καθώς ήταν απ’ τους λίγους παίκτες που ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα με τη Σπόρτινγκ. Στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού θα είναι και πάλι ο Κούτρης.

Βασικός ο Οτζίτζα

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ρομαό με τον Οτζίτζα. Ο Τογκολέζος θα έχει το ρόλο του κόφτη και δίπλα του ο Βέλγος θα είναι το οχτάρι των πρωταθλητών Ελλάδος. Σε ότι αφορά τον Κώστα Φορτούνη, ο Έλληνας μέσος επιστρέφει στη φυσική του θέση και θα επωμιστεί το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Επιστροφή Μάριν

Ο Μάρκο Μάριν δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά ο Γερμανός θα επιστρέψει στη βασική εντεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδος. Ο διεθνής μέσος ήταν άλλωστε ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος (Πλατανιάς και Λεβαδειακός) και ο Λεμονής περιμένει πολλά από τον Γερμανό κι εναντίον της Κέρκυρας.

Αριστερό εξτρέμ λοιπόν θα είναι ο Μάριν ενώ στο δεξί άκρο της επίθεσης του Ολυμπιακού θ’ αγωνιστεί ο Φελίπε Πάρντο. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στην Πορτογαλία γιατί δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ