Το πρώτο βήμα για ενότητα στον Παναθηναϊκό…

Το πρώτο βήμα για ενότητα στον Παναθηναϊκό…

Η ΠΑΕ συμφώνησε να καταβάλει το χρέος της στον Ερασιτέχνη σε 24 δόσεις, από 60 που ήταν αρχικά.

Μία από τις αιτίες της μεγάλης κόντρας μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Γιάννη Αλαφούζου, ήταν το χρέος της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη. Το πρόβλημα διευθετήθηκε και είναι ένα πρώτο βήμα για ενότητα, ή την ομαλότητα, αν προτιμάτε, μεταξύ των δύο ανδρών.

Η ΠΑΕ όφειλε 611.000 ευρώ και είχε συμφωνήσει με την προηγούμενη διοίκηση την καταβολή του ποσού σε μία πενταετία. Δηλαδή, σε 60 δόσεις των 10.000 ευρώ, ενώ υπήρχε όρος ότι αν η ΠΑΕ τηρούσε τον διακανονισμό θα κουρεύονταν οι 11.000 ευρώ. Ο Γιαννακόπουλος από την περίοδο που ανέλαβε τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ξεκαθάρισε ότι δεν αναγνωρίζει τη συγκεκριμένη σύμβαση. Δεν την αποδέχθηκε και η κόντρα του με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ οδήγησε την ποδοσφαιρική ομάδα στο ΟΑΚΑ.

Έκτοτε, έγιναν αρκετές επαφές, μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών, οι δύο παράγοντες έριξαν νερό στο κρασί τους και βρέθηκε η χρυσή τομή. Η ΠΑΕ συμφώνησε και θα υπογραφεί νέα σύμβαση γι’ αυτό, να καταβάλει το χρέος της, που πλέον κυμαίνεται κοντά στις 550.000-560.000 ευρώ σε 24 δόσεις. Θα γίνει δηλαδή εξόφληση σε διάστημα δύο ετών. Αυτό σημαίνει ότι και ο Ερασιτέχνης θα πάρει γρήγορα ανάσα για να «καθαρίσει» από τα χρέη το συντομότερο και να μπορέσει σταδιακά να παίξουν όλα τα τμήματα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Για το θέμα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τον Αλαφούζο και τους συνεργάτες του ενημερώθηκε και ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Είναι πλέον φανερό ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος να έρθουν πιο κοντά και η συγκεκριμένη συμφωνία είναι φυσικά προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Γιαννακόπουλος, άλλωστε, εφόσον προχωρήσει το «Athens Alive» θα χρειαστεί να χτυπήσει την πόρτα του Αλαφούζου και θα είναι καλό οι σχέσεις τους να έχουν εξομαλυνθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ