ΠΑΟΚ : Αγωνία για Μαουρίσιο που χάνει το ματς με τον Άρη

ΠΑΟΚ : Αγωνία για Μαουρίσιο που χάνει το ματς με τον Άρη

Ο τραυματισμός του Ζοσέ Μαουρίσιο ήταν ένα πλήγμα για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που περιμένουν να μάθουν σήμερα (12/10) τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία θα υποβληθεί.

Ο Βραζιλιάνος μέσος Ζοσέ Μαουρίσιο κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης τραυματίστηκε στον έσω πλάγιο στο δεξί γόνατο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στον ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου σήμερα (12/10) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να γίνει γνωστό το πρόβλημα του τραυματισμού, αλλά και ο ακριβής χρόνος απουσίας του.

Στο ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ, υπάρχει από χθες έντονη ανησυχία, πως ο έμπειρος μέσος έχει πάθει ζημιά στο γόνατο. Το αισιόδοξο σενάριο θέλει τον Μαουρίσιο να απουσιάζει από τις προπονήσεις το επόμενο 10ήμερο. Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο η μαγνητική να δείξει πως το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, τότε στη χειρότερη περίπτωση ο παίκτης θα απουσιάσει για 3 εβδομάδες. Όλα θα αποσαφηνιστούν τις προσεχείς ώρες για τον Βραζιλιάνο μέσο.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με τον Άρη στο Βικελίδης. Ο ΠΑΟΚ θα χάσει έναν αξιόπιστο παίκτη του στο χώρο του κέντρου με τον Ρουμάνο τεχνικό να καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του. Βέρνμπλουμ και Σάκχοφ θα διεκδικήσουν τη θέση του Μαουρίσιο. Το πλεονέκτημα έχει ο Ουκρανός από την άποψη πως ο Σουηδός μέσος δεν έχει φτάσει ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ