«Θέλει να φέρει πίσω στην Ιταλία τον Πιρόλα η Κόμο»

«Θέλει να φέρει πίσω στην Ιταλία τον Πιρόλα η Κόμο»

Ο Λορέντσο Πιρόλα είναι στη λίστα της Κόμο, σύμφωνα με το Transferfeed - Η ανάγκη των Ιταλών για γηγενείς και οι άλλοι... μνηστήρες.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Δημοσίευμα στο εξωτερικό τοποθετεί τον Λορέντσο Πιρόλα στη λίστα της Κόμο ενόψει της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα, το Transferfeed αναφέρει πως η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας εξετάζει την περίπτωση του αμυντικού του Ολυμπιακού, ενόψει του Champions League και του κανόνα που έχει να κάνει με τους γηγενείς.

Διαβάστε επίσης – Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος για τα γκαρντ – Ετοιμάζει «χρυσή» πρόταση

Παράλληλα, το εν λόγω δημοσίευμα βάζει και τις Ρόμα, Μίλαν και Γιουβέντους στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του Ιταλού αμυντικού, που προέρχεται από τις ακαδημίες της Ίντερ.

Τι λένε στο εξωτερικό για Πιρόλα και Κόμο

«Η Κόμο χρειάζεται να αποκτήσει Ιταλούς παίκτες που έχουν αναπτυχθεί στις ακαδημίες της χώρας, ώστε να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς του Champions League. Ο σύλλογος εξετάζει το ενδεχόμενο να φέρει πίσω στην Ιταλία τον 24χρονο Ιταλό αμυντικό Λορέντσο Πιρόλα από τον Ολυμπιακό, στον οποίο εντάχθηκε τον Ιούλιο του 2024.

Θεωρητικά, ο Πιρόλα θα αντικαταστήσει τον Ντιέγκο Κάρλος. Ο Πιρόλα έχει 26 συμμετοχές με την εθνική ομάδα Κ21 της Ιταλίας και συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2028. Σύμφωνα με το Transfermarkt, η τρέχουσα χρηματιστηριακή του αξία είναι 9,00 εκατομμύρια ευρώ. Αρκετοί άλλοι σύλλογοι της Serie A, συμπεριλαμβανομένων των Ρόμα, Μίλαν και Γιουβέντους, έχουν επίσης συνδεθεί με τον αμυντικό», αναφέρει χαρακτηριστικά το Transferfeed.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ