«Ο Μαρτίνς θέλει τον Μαναφά στον Ολυμπιακό»

«Ο Μαρτίνς θέλει τον Μαναφά στον Ολυμπιακό»

Δημοσίευμα της A Bola κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Πέδρο Μαρτίνς να πάρει τον Γουίλσον Μαναφά στον Ολυμπιακό, τον οποίο μάλιστα φέρεται να «κατασκόπευσε» άνθρωπος των Ερυθρόλευκων. Ποιος είναι ο 24χρονος από τη Γουινέα.

Τον Γουίλσον Μαναφά της Πορτιμονένσε έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Ολυμπιακός, ελέω εισήγησης του Πέδρο Μαρτίνς, σύμφωνα με δημοσίευμα η πορτογαλικής A Bola. Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων γνωρίζει τον 24χρονο αριστερό εξτρέμ από το κοινό πέρασμά τους από την Primeira Liga και φέρεται να έχει σε εκτίμηση το ταλέντο του.

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι άνθρωπος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ματς της Πορτιμονένσε με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για πορτογαλικό πρωτάθλημα, στο οποίο κέρδισαν οι γηπεδούχοι με 4-2, για να παρακολουθήσουν συγκεκριμένα τον άσο από τη Γουινέα. Επισημαίνεται δε ότι ο Ολυμπιακός σκέφτεται μέχρι και το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του τον προσεχή Ιανουάριο.

Σε 67 αναμετρήσεις με τη φανέλα της Πορτιμονένσε, στην οποία ανήκει από το καλοκαίρι του 2016, ο Μαναφά έχει πετύχει πέντε γκολ και έχει μοιράσει επτά ασίστ. Στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Ολιβέιρα Μπάιρο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας (δεύτερη ομάδα), Μπέιρα-Μαρ, Ανάντια και Βαρζίμ. Παρά το γεγονός ότι τοποθετείται σχεδόν πάντα στην αριστερή πλευρά, το καλό πόδι του είναι το δεξί. Όσο για το τρέχον συμβόλαιό του, έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ