Νέες «βόμβες» Κούγια για Γιάννη Παπαδόπουλο

Ο Αλέξης Κούγιας με δήλωση του διέψευσε τα όσα υποστηρίχτηκαν περί συζήτησης για πρόταση του Σαββίδη να αγοράσει την ΑΕΛ τονίζοντας πως ο Παπαδόπουλος και όχι μόνο προσπαθούσαν ενορχηστρωμένα να τον πείσουν πως ο Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης πολλών ομάδων.

Νέες «βόμβες» Κούγια για Γιάννη Παπαδόπουλο | to10.gr

Στην επίθεση πέρασε ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή τα όσα φέρεται να δήλωσε ο Τάκης Μιχαλόλιας γύρω από την πρόταση αγοράς της Λάρισας από τον Σαββίδη που παρουσιάζεται ως «σκιώδης» ιδιοκτήτης και άλλων ομάδων. Ο Αλέξης Κούγιας με δήλωση του διέψευσε κατηγορηματικά τα πάντα και αποκάλυψε πως ο Γιάννης Παπαδόπουλος και όχι μόνο προσπαθούσε ενορχηστρωμένα να τον πείσουν πως ο Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης πολλών ομάδων και ότι ήξεραν πως έχει κάνει πρόταση για την αγορά της ΑΕΛ. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κούγια:

«Πληροφορήθηκα σήμερα από τη γραμματέα μου κυρία Ντερ-Σαρκισιάν, ότι υπάρχει ανάρτηση στα sites που έχουν είτε άμεση, είτε έμμεση σχέση με τον εκπρόσωπο τύπου του Γιάννη Παπαδόπουλου και του λιμενικού Χριστοφορίδη, Κυριάκου Θωμαΐδη, ότι ο δικηγόρος Τάκης Μιχαλόλιας, αδελφός του γραμματέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νίκου Μιχαλολιάκου, αποκάλυψε ότι σε συζήτηση που έκανα μαζί του, του έκανα γνωστό ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης πολλών ΠΑΕ και δήθεν μου έκανε πρόταση και εμένα για να αγοράσει την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Διαψεύδω κατηγορηματικά κάθε λέξη που φέρεται να δήλωσε στον Θωμαΐδη ο Τάκης Μιχαλόλιας με καθυστέρηση 48 ωρών από την στιγμή που αποκάλυψα το πραγματικό ρόλο του Θωμαΐδη και του Γιάννη Παπαδόπουλου σχετικά με το συμβάν που επίσης αποκάλυψα με το τηλεφώνημα του Γιάννη Παπαδόπουλου μετά την εγκληματική διαιτησία εις βάρος της ΑΕΛ με το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Η πραγματικότητα είναι ότι μπροστά στον Τάκη Μιχαλόλια, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ “KORIOPOLIS”, οι Θωμαΐδης και Παπαδόπουλος προσπαθούσαν ενορχηστρωμένα να με πείσουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης πολλών ομάδων και ότι γνωρίζουν ότι έχει γίνει πρόταση και σε εμένα για την αγορά της ΑΕΛ, γεγονός το οποίο ουδέποτε συνέβη.

Καταλαβαίνω τον πανικό τους για την ενδεχόμενη οργή του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ εναντίον τους, αλλά τέτοια «κόλπα» με εμένα δεν περνάνε και το τι ρόλο παίζει ο καθένας τους με τις δήθεν αποκαλύψεις του Θωμαΐδη και το τι κάνει ο Γιάννης Παπαδόπουλος κάθε μέρα στο ποδόσφαιρο το γνωρίζουν όλοι.

Το τέλος της νέας παράγκας του ποδοσφαίρου άρχισε και εκτός εμού που αναφέρθηκα με ονόματα και συμπεριφορές θα μιλήσουν με στοιχεία και άλλοι. Μετά δεν έχει ούτε νέα κλάματα, ούτε νέες συγνώμες. Η στάμνα πολλές φορές πάει στη βρύση, αλλά μία φορά σπάει»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο