Προφυλακιστέος και 2ος συλληφθέντας για την υπόθεση του Νάσου

Ο ανακριτής αποφάσισε την προφυλάκιση του ενός δεύτερου ατόμου εκ των τεσσάρων συλληφθέντων που κατηγορούνται για τον θάνατο του οπαδού του ΠΑΟΚ

Προφυλακιστέος και 2ος συλληφθέντας για την υπόθεση του Νάσου | to10.gr

Την προφυλάκιση και ενός δεύτερου ατόμου εκ των τεσσάρων συλληφθέντων, αποφάσισε ο ανακριτής, για την υπόθεση της επίθεσης στον φίλαθλο του ΠΑΟΚ, Νάσο Κωνσταντίνου, ο οποίος μετά από ενέδρα τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο στις 27 Απριλίου 2017 και κατέληξε έπειτα από λίγες μέρες στο νοσοκομείο.

Από την περασμένη Τρίτη (9/10) είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τέσσερα άτομα που συνδέονται με την επίθεση στον Νάσο Κωνσταντίνου. Η αστυνομία συνέλαβε τους τρεις και τους οδήγησε ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος διέταξε την προσωρινή τους κράτηση, δίνοντάς τους προθεσμία να απολογηθούν μέχρι χθες (12/10).

Από χθες (12/10) ο ένας προφυλακίστηκε, ενώ οι άλλοι δύο που απολογήθηκαν αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους (ήτοι απαγόρευση εξόδου τους από τη χώρα και παρουσίασής τους στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους).

Σήμερα (13/10) ο τέταρτος συλληφθείς, μετά την απολογία του στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, προφυλακίστηκε κι αυτός, έπειτα από απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα.

Οι δύο εκ των τεσσάρων συλληφθέντων θα παραμείνουν στις φυλακές των Διαβατών μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο