Λιβάγια : «Έμαθα από την τιμωρία μου, δεν θα ξανασυμβεί»

Λιβάγια : «Έμαθα από την τιμωρία μου, δεν θα ξανασυμβεί»

Ο Μάρκο Λιβάγια μιλώντας σε ιστοσελίδα της Κροατίας ξεκαθάρισε ότι έπαθε και έμαθε από την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών για το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν πρόκειται να συμβεί κάτι ανάλογο στο μέλλον.

Ο Μάρκο Λιβάγια βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Κροατίας για τους αγώνες του Nations League και μιλώντας σε ιστοσελίδα της χώρας του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην τιμωρία που του στερεί τη συμμετοχή στους 4 πρώτους αγώνες της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιο συγκεκριμένα ο Λιβάγια στις δηλώσεις του στο «siteportal.hr» ανέφερε: Φυσικά και λυπάμαι γι’ αυτό. Και ζήτησα συγγνώμη σε όλους στην ομάδα. Πέρασαν δύο παιχνίδια, έχω άλλα δυο και μετά θα υπάρξουν άλλοι δυο αγώνες. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να παίξω στο Champions League. Ήταν ένα σχολείο για μένα αυτή η τιμωρία. Το πλήρωσα. Και γι’ αυτό είμαι βέβαιος πως δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο ούτε φυσικά με την Εθνική Κροατίας».

Ο επιθετικός του Δικέφαλου μίλησε όμως και για την παρουσία του στη Εθνική Κροατίας: «Ήδη στο παιχνίδι με την Πορτογαλία εκπλήρωσα το όνειρό μου (σ.σ. έκανε το ντεμπούτο του με την αντρική ομάδα της Κροατίας) που είχα από παιδί να παίξω για την Εθνική ομάδα. Το παιχνίδι με την Αγγλία ήταν ένας καλός, ποιοτικός αγώνας, παίξαμε καλά τακτικά. Οι Άγγλοι είχαν λίγες ευκαιρίες, που ήρθαν κυρίως από δικά μας λάθη. Η ισοπαλία ήταν το πιο σωστό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαι ειλικρινής και να παραδεχθώ ότι είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ, μεταξύ αυτών των παικτών. Κάθε παιχνίδι είναι γιορτή και είμαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω κόντρα στην Αγγλία, έστω και για 10 λεπτά. Ειμαι έτοιμος να συνεχίσω να εργάζομαι και ελπίζω να μου δοθεί κι άλλη ευκαιρία. Τα παιδιά με υποδέχθηκαν εξαιρετικά. Δεν έχω τίποτα να πω γι’ αυτό. Νιώθω υπέροχα με όλους, επειδή με τους περισσότερο παίκτες γνωρίζομαι από τις μικρές Εθνικές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ