Η μικτή Ανδρών-Κ19 του Παναθηναϊκού 1-0 τον Αιγινιακό

Η μικτή Ανδρών-Κ19 του Παναθηναϊκού 1-0 τον Αιγινιακό

Ο Παναθηναϊκός με σκόρερ τον 17χρονο Τζαβίδα επικράτησε 1-0 του Αιγινιακού στο «Γ. Καλαφάτης».

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεμούδιασαν στο φιλικό με τον Αιγινιακό. Στο παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο «Γ. Καλαφάτης», η μεικτή Ανδρών-Κ19 του «τριφυλλιού» επικράτησε της ομάδας της Πιερίας με 1-0. Το γκολ σημείωσε ο 17χρονος Σπύρος Τζαβίδας.

Ο Γιώργος Δώνης εξαιτίας της απουσίας αρκετών διεθνών, είχε την ευκαιρία σ’ αυτό το φιλικό να δει την κατάσταση ορισμένων παικτών από την Κ19, αλλά και ποδοσφαιριστών όπως ο Σιφναίος, ο οποίος ανήκει στην πρώτη ομάδα, ωστόσο, δεν υπολογίζεται και τον Γενάρη είτε θα φύγει δανεικός είτε ως ελεύθερος. Να σημειώσουμε ότι μέρος στην αναμέτρηση πήρε και ο Αφρικανός Μοχάμεντ Νιάνζ, ο οποίος δοκιμάζεται σχεδόν έναν μήνα στο «τριφύλλι».

Ο 49χρονος τεχνικός χρησιμοποίησε το 4-4-2. Στο τέρμα ήταν ο Ξενόπουλος, δεξιά ο Αποστολάκης, αριστερά ο Οικονόμου και κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Πούγγουρας, Παντελάκης. Τα δυο αμυντικά χαφ ήταν οι Σκεντεράι, Ηλιάδης. Ο Νιάνζ έπαιξε δεξιά, ο Τζαβίδας αριστερά και στην επίθεση ο Μακέντα είχε παρτενέρ τον Σιφναίο. Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με γκολ του Τζαβίδα στο 30’ έπειτα από πάσα του Νιάνζ. Νωρίτερα οι Τζαβίδας, Νιάνζ είχαν χάσει δύο καλές ευκαιρίες. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Μέχρι το 60’ ο Δώνης είχε κάνει αρκετές αλλαγές, ενώ μετά το 70’ έπαιξε με τριάδα τους Παντελάκη, Οικονόμου, Ζερβόπουλο στην άμυνα. Είχε επίσης μία καλή στιγμή για να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά ο Σερπέζης αστόχησε έπειτα από μπαλιά του Αποστολάκη. Οι μόνοι που έπαιξαν σε όλο το ματς ήταν οι Νιάνζ, Αποστολάκης, Παντελάκης, Σκεντεράι.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος (60′ Χριστοδουλής), Αποστολάκης, Πουγούρας (46′ Καραγιάννης), Παντελάκης, Οικονόμου (60′ Ζερβόπουλος), Σκεντεράι, Ηλιάδης (60′ Καλομοίρης), Τζαβίδας (60′ Ζαγαρίτης), Νιάνζ, Μακέντα (46′ Αθανασακόπουλος), Σιφναίος (60′ Σερπέζης).

Αιγινιακός: Γιαγκιόζης, Ορφανίδης, Τοπαλίδης, Πετρούσης, Κλιγγόπουλος, Λάσκαρης, Πολύζος, Έππας, Δούμτσιος, Δημήτρουλας, Μαρκόβσκι. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Πιαστόπουλος, Ζαννάκης, Νικολακόπουλος, Σωτηριάδης, Βελισσάρης, Παπαδόπουλος, Γιαλαμούδης, Προσκυνητόπουλος.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το φιλικό:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ