Aνεβάζει στροφές ο Μπογέ και μαζί του… ανεβαίνει και η ΑΕΚ

Aνεβάζει στροφές ο Μπογέ και μαζί του… ανεβαίνει και η ΑΕΚ

Και στο ματς με τη Λαμία, ο Αργεντινός έδειξε πως αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή για την ΑΕΚ

Ο Λούκας Μπογέ αποτέλεσε το καλοκαίρι την πιο ελπιδοφόρα πιθανότατα μεταγραφή της ΑΕΚ. Ο 22χρονος Αργεντινός που αποκτήθηκε από την Τορίνο είναι άλλωστε μεταξύ των παικτών της νέας γενιάς της χώρας του που χτυπούν στο μέλλον ακόμα και την πόρτα της εθνικής και αυτό λέει πολλά για την ποιότητά του.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μπογέ συστήθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όπου στα περίπου 15 λεπτά που αγωνίστηκε κατάφερε να κάνει άνω-κάτω την άμυνα των Ερυθρόλευκων και να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για να φτάσει η ΑΕΚ στην ισοφάριση. Κάτι, που έδειξε και απέναντι στη Λαμία.

Ο 22χρονος άσος πέρασε στο γήπεδο σε ένα σημείο που το ματς έδειχνε να παίρνει περίεργη τροχιά και ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής για την Ένωση. Ο Μπογέ έδωσε την ασίστ στο γκολ του Γιακουμάκη με καταπληκτική προσπάθεια, ενώ κέρδισε και το φάουλ που μετέτρεψε σε γκολ ο Γκάλο.

Ο Μπογέ ανεβάζει συνεχώς στροφές και όπως φάνηκε και στο προχθεσινό ματς, βρίσκει ήδη ρυθμό. Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να φορτσάρει ακόμα περισσότερο μέσα στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν, ώστε με την επιστροφή στη δράση να είναι απόλυτα έτοιμος. Προκειμένου να μπει για τα καλά στην αγωνιστική εξίσωση του Μαρίνου Ουζουνίδη και να προσθέσει ποιότητα και ουσία στο ρόστερ των Κιτρινόμαυρων.

Άλλωστε, ακόμα και από αυτές τις δύο συμμετοχές του, ο Μπογέ έχει καταστήσει σαφές το πόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής μπορεί να είναι για τη φετινή ΑΕΚ. Καθώς τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά τον κάνουν μια ξεχωριστή περίπτωση για την Ένωση, η οποία στηρίζει πολλά πάνω του στο να κλείσει πετυχημένα και τη φετινή χρονιά. Μιας και ο Αργεντινός άσος είναι παίκτης ικανός να εκτοξεύσει αγωνιστικά τους πρωταθλητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ