«Πετάνε» οι διεθνείς – Χαμογελά ο Μαρτίνς

«Πετάνε» οι διεθνείς – Χαμογελά ο Μαρτίνς

Φορτούνης και Τσιμίκας ξεχώρισαν στη νίκη της Εθνικής μας επί της Ουγγαρίας. Μεγάλα ματς από Μεριά και Σισέ που πέτυχαν γκολ με Τυνησία και Σενεγάλη αντίστοιχα. Η ηγετική εμφάνιση του Νάτχο με το Ισραήλ και ο φορμαρισμένος Ομάρ κάνουν τον προπονητή του Ολυμπιακού να χαμογελά ενόψει Ηρακλείου.

Όπως κάθε προπονητής έτσι και ο Πέδρο Μαρτίνς παρακολουθεί με ενδιαφέρον αλλά και αγωνία τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων, έχοντας φυσικά το βλέμμα στραμμένο στους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει την επιστροφή των διεθνών στο Ρέντη προκειμένου να δουλέψει με όλους τους παίκτες για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον ΟΦΗ.

Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι διεθνείς των ερυθρόλευκων έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση κι αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τον προπονητή της ομάδας του λιμανιού.

Σε ότι αφορά την Εθνική μας ομάδα, ο Φορτούνης και ο Τσιμίκας έκαναν καλό παιχνίδι εναντίον της Ουγγαρίας και από δική τους συνεργασία σκόραρε ο Μήτρογλου για να πάρει τους τρεις βαθμούς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Σκόραραν στο ίδιο λεπτό Μεριά – Σισέ

Επίσης θα πρέπει να σταθεί κάποιος στην απόδοση δύο κεντρικών αμυντικών του Ολυμπιακού, του Γιασίν Μεριά και του Πάπε Σισέ καθώς οι δύο παίκτες τα πήγαν πολύ καλά στα παιχνίδια Τυνησίας και Σενεγάλης αντίστοιχα.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι κατάφεραν να σκοράρουν και οι δύο και μάλιστα στο ίδιο λεπτό (17’) με το γκολ του Μεριά να είναι και καθοριστικής σημασίας καθώς η Τυνησία επικράτησε 1-0 του Νίγηρα. Πιο εύκολο έργο είχε η Σενεγάλη που νίκησε 3-0 το Σουδάν με τον  Σισέ να πετυχαίνει γκολ στο ντεμπούτο του, ανοίγοντας το σκορ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο δύο στόπερ του Ολυμπιακού ήταν από τους καλύτερους στα χθεσινά παιχνίδια των ομάδων τους κι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για τους πειραιώτες. Ειδικά για τον Σισέ, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Εθνική ομάδα της Σενεγάλης και κατάφερε να σκοράρει.

Πολύ καλό ματς έκανε απέναντι στην Σκωτία ο Νάτχο οδηγώντας την Εθνική ομάδα του Ισραήλ στη νίκη με 2-1. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Ισραηλινοί αποθέωσαν τον έμπειρο μέσο και περιμένουν πολλά από τον Νάτχο και στο παιχνίδι με την Αλβανία.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έκανε καλό παιχνίδι στη νίκη της Νορβηγίας επί της Σλοβενίας με 1-0 επιβεβαιώνοντας ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Μαντί Καμαρά έπαιξε 90 λεπτά στο παιχνίδι της Γουινέας με την Ρουάντα έχοντας καλή απόδοση ενώ και ο Χασάν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Αιγύπτου με την Σουαζιλάνδη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει πολλούς λόγους να χαμογελά βλέποντας τους παίκτες της ομάδας του να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων. Κι αυτό γιατί είχε ζητήσει μετά το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ από τους διεθνείς, να διατηρήσουν ρυθμό στα παιχνίδια τους ώστε να επιστρέψουν σε καλή κατάσταση στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί την επόμενη Κυριακή με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων είδε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την απόδοση των διεθνών της πειραϊκής ομάδας και περιμένει να επιστρέψουν στο Ρέντη χωρίς να υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ